Hadise Yeni Aşkıyla Görüntülenmek İstemedi

Hadise Yeni Aşkıyla Görüntülenmek İstemedi
Yeni aşkıyla eğlendiği mekandan çıkarken görüntü vermek istemeyen Hadise, mekanı otopark çıkışından terk ederek 100 metre tünel yürümek zorunda kaldı.
Uğur Güven'le önceki gece eğlence turuna çıkan Hadise, yeni aşkıyla aynı kareye girmemek 'için yerin dibine girdi!' Popçu, mekanı 2 kat aşağıdaki otoparktan terk etti.

MEKANA AYRI AYRI GELDİLER

Geçtiğimiz aylarda Hakan Baş'la aşk yaşayan güzel popçu, birkaç hafta önce de gönlünü yine cemiyet hayatının yakından tanıdığı Uğur Güven'e kaptırdı. Sosyetik playboyla ilişkisini inkar eden Hadise, önceki gece Güven'le gece kulübüne gitti. Mekana ayrı ayrı gelen çift, içeride samimi bir şekilde eğlendi.

KAÇIŞ PLANI FİLMLERİ ARATMADI

Hadise, mekan çıkışında gazetecilerin olduğunu öğrenince ise filmlere taş çıkaracak bir kaçış planı yaptı. Asansör ile 2 kat aşağı inen Hadise, kendisine eşlik eden bir görevliyle 100 metrelik tünelden geçerek aracına ulaştı. Bu sırada gazetecilerin olduğunu öğrenen Hadise, güvenliklerden görüntülenmemesi için yardım istedi.

SON DURAK RUMELİHİSARI

Kardeşi Derya Açıkgöz'le aracına binerken görüntülenen Hadise, mekanı ön kapıdan terk eden Uğur Güven'le Emirgan'da buluştu. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen sevgililer, mekandan yine ayrı ayrı çıkıp popçunun Rumelihsarı'ndaki evinde yeniden buluştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.