İbrahim Kutluay 'boşanmıyoruz' diyerek mahkemeye başvurdu

İbrahim Kutluay 'boşanmıyoruz' diyerek mahkemeye başvurdu
Demet Şener, 11 yıllık eşi İbrahim Kutluay'a avukatı aracılığıyla geçtiğimiz günlerde boşanma davası açmıştı. Şener'in boşanmak için mahkemeye başvurduğu gün Kutluay'ın da 'Evliliğimiz devam ediyor' diyerek dilekçe verdiği ortaya
Magazin gündeminde günlerdir konuşulan Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın boşanma davasında yeni bir gelişme gün yüzüne çıktı. Kutluay, eşinin boşanma davası açması üzerine mahkemeye dilekçe vererek; 'Evliliğimiz devam ediyor. Hakkımızdaki haberleri durdurun' talebinde bulunmuş.

İstanbul 15. Aile Mahkemesi'ne başvuran Kutluay, boşanma haberlerinin yasaklanmasını isterken, Demet Şener ile aralarında boşanma davası olmadığını, evlilik birliği içinde yaşarken boşanmaları yönünde gerçeği yansıtmayan haberler yapıldığını iddia etti. Mahkemeye verdiği dilekçede kendisine yönelik iftira ve hakaret içeren açıklamaların yapıldığını söyleyen Kutluay, kişilik haklarına saldırıda bulunulduğunu, itibarının zedelendiğini, küçük düşürülmeye çalışıldığını ileri sürdü.

'EŞİM VE ÇOCUKLARIM ETKİLENİYOR'

Dilekçede eşi ve çocuklarının haberlerden zarar gördüğünü belirten Kutluay, 'zina yapan' ve benzeri ifadelerin kullanılmasının durdurulmasına, her türlü görsel, sosyal medya ve internet iletişimine ilişkin yasak getirilmesini istedi.

MAHKEME REDDETTİ

15. Aile Mahkemesi, Kutluay'a yönelik kişilik haklarını ihlal eden yayınların durdurulmasının görevinin Sulh Ceza Hakimliği'nin baktığını belirterek, görev yönünden talebi reddetti.

YENİ BİR İDDİA

Boşanma davasındaki süreç devam ederken başka bir iddia daha ortaya çıktı. Uzun süre konuşulan bu boşanma kararını sessizliğini koruyan İbrahim Kutluay'ın istemediği ve eşini kararından vazgeçirmek için her şeyi yaptığı söyleniyor.
'SANA YALVARIYORUM'

Posta'nın haberine göre Kutluay, önceki gün habersiz bir şekilde Demet Şener'in evine gitti. 'Bir daha olmayacak. Beyaz bir sayfa açalım. Sana yalvarıyorum' dedi. Demet Şener ise kabul etmedi. İbrahim Kutluay'ın anne ve babası da Demet Şener'i boşanmadan vazgeçirmeye uğraşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.