İşte O Ses Türkiye'nin Şampiyonu

İşte O Ses Türkiye'nin Şampiyonu
O Ses Türkiye yarışmasından haftalardır beklenen isim galip çıkt
Star TV'de yayınlanan ve jüri üyeliklerini Türk pop müziğinin sevilen isimleri Hadise, Murat Boz ve Mustafa Sandal ile Hülya Avşar'ın yaptığı "O Ses Türkiye" programının kazananı belli oldu. Büyük mücadeleye sahne olan finalde Ayda Mosharraf ile Mustafa Bozkurt yarıştı.
 Finale gelmesi herkes tarafından tahmin edilen bu ikiliden sonra 'O Ses Türkiye'yi kazananı Mustafa Bozkurt oldu.
 'ANTEPLİ AHMET KAYA' 'TÜRKİYE'NİN SESİ' OLDU 
60 bin kişi arasından sıyrılan, 2012'nin ekim ayında jürinin karşısına çıkan ve sonrasında rakiplerini eleyen adaylardan 4'ü, dün gece büyük finalde kozlarını paylaştı. Haftalardır süren zorlu mücadelede Türkiye'nin en iyi sesi olmak için ter döken ve adlarını finale yazdırmayı başaran Onur Uğuş, Berkan Taşkın, Ayda Mosharraf ve Mustafa Bozkurt 'O Ses' olabilmek için yarıştılar.
 Yarışmanın final gecesi büyük bir heyecana sahne oldu. 'Antepli Ahmet Kaya' olarak bilinen Mustafa Bozkurt ile Halil Sezai'nin 'İsyan' adlı şarkısı ile çıkış yakalayan Ayda Mosharraf finalde karşı karşıya geldi.
 Yarışmanın finalinde Ayda, Halil Sezai'nin İsyan adlı şarkısını bir kez daha seslendirirken Mustafa ise 'Şafak Türküsü' ve 'Hakim Bey' ile sosyal medyada oldukça beğeni topladı. 
Ve gelen SMS'ler sonunda Mustafa Bozkurt, Türkiye'nin sesi oldu. Böylece Mustafa Sandal, geçen sezon yarışmacısı birinci olan Murat Boz ile Hadise ve Hülya Avşar'a üstünlük kurmayı başardı.
 Yaklaşık 4 saat süren canlı yayın sonunda birinciliği elde eden Mustafa Bozkurt, ödül olarak bir albüm ve son model bir araba kazandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.