KÜÇÜKÇEKMECE’DE YEŞİLÇAM GECESİ

KÜÇÜKÇEKMECE’DE YEŞİLÇAM GECESİ
Yeşilçam’ın efsane isimleri, Tarihi Merkezefendi Köftecisi Halkalı restaurantında düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Yeşilçam’ın unutulmaz isimleri Nuri Alço, Selma Güneri, Nilüfer Aydan, Engin Çağlar, Cihat Tamer, Belkıs Özener, Ümit Efekan Küçükçekmece’de tarihi bir restaurantta düzenlenen Yeşilçam Gecesi’nde yıllar sonra bir araya gelerek eski günleri yad etti. Sanatçılara vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.Gecede, Küçükçekmece Belediye Başkan Vekili Besim Müftüoğlu, sinemaya katkılarından dolayı sanatçılara plaket takdim etti. 

Yeşilçam'da pek çok filmin şarkılarını seslendirmiş olan Belkıs Özener, gecede "Boş Kalan Çerçeve" şarkısını seslendirerek, katılımcılara duygusal anlar yaşattı.

YEŞİLÇAM’IN EFSANELERİNE PLAKET

Türk sinemasına gönül veren sanatçılara teşekkür eden Küçükçekmece Belediye Başkan Vekili Besim Müftüoğlu, “ İlçemizde sizleri ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Kültür ve sanat alanında pek çok çalışma yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Kültür ve sanat ağırlıklı bir ilçeyiz. Sanata ve sanatçıya destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Başkan Vekili Besim Müftüoğlu, unutulmaz oyunculara günün anısına ve sinemaya katkılarından dolayı plaket takdim etti. 

Sanatçılar da Küçükçekmece Belediyesi’ne sanata ve sanatçıya desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.