Lüxet ve LüxSaloon Kadınlar Günü'ne hazır

Lüxet ve LüxSaloon Kadınlar Günü'ne hazır
Silivri'nin seçkin mekanlarından Lüxet Restaurant ve LüxSaloon, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırlıklarını tamamladı. Sevgililer Günü programının ardından, şimdi de Dünya Kadınlar Günü'yle unutulmaz bir gece düzenleniyor...

2 katlı özel tasarımıyla hem restoran hem de club hizmeti veren Lüxet, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için de eğlence programı oluşturdu. 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel gece tertipleyen ve çiftleri ağırlayan mekan, şimdi de Kadınlar Günü'ne özel gece düzenliyor...

Tüm hazırlıklar tamamlanan bu özel gecede, işletme yöneticileri tarafından 2 farklı eğlence düşünüldü. 2 katlı mekanın restoran katında ve LüxSaloon sahnesinde eğlenceseverler en iyi şekilde ağırlanacak. Lüxet Restaurant'ta, 8 Mart günü Anıl Altan canlı performansı ile kadınlara unutulmaz bir sahne sunacak olurken, ikinci kattaki LüxSaloon Club'te ise mikrofon Tuğçe'de olacak!

Sevilen sanatçılar eşliğinde günlerini en iyi şekilde değerlendirebilme imkanı yakalayacak olan kadınlar, aynı zamanda sürprizlerle de karşılaşacak.   

         

 LÜXET 70 TL - LÜXSALOON STANDART PROGRAM

Rezervasyonların tüm hızıyla devam ettiği mekanda, Lüxet Restaurant'ta Anıl Altan ile eğlenmek isteyenler için 70 TL'lik fiks menü oluşturuldu. Diğer yandan LüxSaloon'daki programda ise her zamanki gibi standart tarife devam ediyor.

Sevgililer Günü'ndeki eğlencesiyle damga vuran LüxSaloon konukları, aynı enerjiyi 8 Mart'ta da talep edince, işletme yöneticileri tarafından organizasyon kaçınılmaz hale dönüştü.

 

YILDIRIM: 'YOĞUN TALEPLE KARŞILAŞTIK'

Lüxet ve LüxSaloon'a gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirten İşletme Yöneticisi Fikret Yıldırım, "14 Şubat Sevgililer Günü'ndeki yoğunluk, ne kadar ilgi duyulduğunun kanıtıdır. Bölge halkımız eğlenceyi, müzik dinletisini ve huzuru yakaladı" dedi. Sevgililer Günü'ndeki organizasyonun oldukça keyifli geçmesinden ötürü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için de talep geldiğini belirten Yıldırım, "Şimdi 8 Mart'a hazırlandık. Aynı şekilde işletmemizin her iki katında farklı bir eğlence programı oluşturduk. Dileyenler Lüxet Restaurant'ta, dileyenler ise LüxSaloon sahnesinde günü kutlayabilirler" dedi.

 

Lüxet, E-5 Karayolu üzeri Tekirdağ istikameti Shell benzinlik yanı Silivri'de hizmet veriyor...
Rezervasyon tel: 0212 736 1141- 0530 411 2595 

    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.