Mahmuthan "Gittiğine Değdimi" albüm şimdiden herkesin dilinde

Mahmuthan "Gittiğine Değdimi" albüm şimdiden herkesin dilinde
Yakarım, pervane, ve şimdide henüz albüm çıkmadan Gittiğine Değdimi eseri müzik piyasasına bomba gibi düşen MAHMUTHAN, klip teaser görüntüsüyle merak uyandırdı. Albüm, Kasım ay'ının başında tüm platformlarda yerini alacak.


İLK ALBÜM ‘’YAKARIM’’

İstanbul dogumlu, aslı Şanlıurfa lı  25  yaşında genç ve başarılı sanatçı  Mahmuthan, müzisyen bir ailede yetişti. Arabesk&fantazi müzikte bir hayli iddialı olan ve şu sıralar konservatuara hazırlanan sanatçı, aldığı ses eğitiminin ardından albüm çalışmalarına girerek bir çok başarılı İş ile adından sıkça söz ettiriyor. İlk video klibini kendisinin  yönetmenliğinde Yakarım  şarkısına çeken Mahmuthan,  çıkarttığı bu kliple ilgi odağı olmuştu. internet ortamında  ve sosyal medyada sempati kazanan, Türkiye ve Avrupa’da yaşayan hayranları ve dinleyicileri tarafından, albüm ve klibinin merakla beklendiği Mahmuthan hayranlarını süpriz bir albümle karşılıyor ....  

RUSYA KAFKAS BÖLGESİNİN TANINMIŞ SANATÇILARIYLA SAHNE ALDI 

Türkiye' de bu yıl birincisi düzenlenen Türk Rus Kafkas Show Türk Rus  dayanışma gecesinde Kafkas bölgesinin tanınmış sanatçıları JAKLİNA, ZAYNAB MAKHAEVA,  ZAİDA DJANBİEVA, ve Türkiye'den sadece MAHMUTHAN  yeraldı. 

MAHMUTHAN "GİTTİĞİNE DEĞDİMİ" İLE GELİYOR  

Müzik hayatına çocuk yaşlarda giren sanatçı, 2015 yılında “Yakarım ” albümüyle sevenlerine Merhaba dedi.  Son albümünün yapım aşaması  yaklaşık bir   yıl süren Mahmuthan, başta Kerem Özdemir , Baran Aksu olmak üzere ünlü söz yazarlarıyla çalıştı. Albümün klip ve cıkış şarkısı Kerem Özdemir'e  ait olan eserin aranjesi Doğu Kılıç, klibi ise  Ukraynalı başarılı  yönetmen Timur Mingazirov tarafından çekildi. Çıkış şarkısının remix versionu ve albümdeki bir diğer eser olan Aşkın Tarifi' nin düzenlemeleri  Serdar Seçme tarafından yapıldı.Yeni albümü Gittiğine Değdimi  teaseri yayınlandıktan sonra sosyal medyada fanları tarafından yoğun ilgi gördü. 

Menejerligini Nalan Ersoy un üstelendigi albüm,  Türkiye' de bir çok ünlü ismin prodüktörlüğünü yapan  Doğan müzik (DMC)  tarafından başta Türkiye olmak üzere tüm dünya'da  dijital platformlarda satışa sunulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.