Murat Dalkılıç'tan Çok Sert Açıklama: Bu Yapılan Şerefsizliktir

Murat Dalkılıç'tan Çok Sert Açıklama: Bu Yapılan Şerefsizliktir
Merve Boluğur'un Serdar Bilgili'nin yatında olduğu yönündeki iddiaya cevap veren eşi Murat Dalkılıç, "Bu yapılan yalan haberi 'şerefsizlik' olarak nitelendiriyorum" dedi.
Oyuncu  Merve Boluğur ile eşi popçu  Murat Dalkılıç'ın yuvalarının üzerinde kara bulutlar gezdiği konuşuluyor. Dedikodulara bakılırsa;  Murat Dalkılıç evi terk edip otele yerleşmiş.  Merve Boluğur da tatile çıkmış ve bu tatilinde  Yunanistan'ın Simi adası açıklarında  Serdar Bilgili'nin yatında görüntülenmişti.

MURAT DALKILIÇ İSYAN BAYRAĞINI ÇEKTİ

Evlerini ayırdıkları da konuşulan çiftten  Murat Dalkılıç ardı arkası kesilmeyen ve her geçen gün yenileri eklenen bu tarz haberlere isyan bayrağını açtı. Evliliğiyle ilgili dedikoduların haberleştirilmesine tepki gösteren Dalkılıç, sosyal medya hesabından çok sert bir açıklamada bulundu.

İşte  Murat Dalkılıç'ın o paylaşımı;

"Günlerdir hakkımızda çıkan birçok habere ailece tepkisiz kalarak tepkimizi gösterdik. Eşim de, ben de anlayışlı olup, magazine saygı duymaya çalışıp hep pozitif olduk. Söz konusu ailemin namusu olunca artık bu yapılan yalan haberi 'şerefsizlik' olarak nitelendiriyorum. Adice yapılan bu yalan haberle ilgili hukuksal süreç derhal başlatılacaktır.

Saygılarımla…  Murat Dalkılıç"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.