O Ses Türkiye'de finale kim yükseldi, kimler elendi?

O Ses Türkiye'de finale kim yükseldi, kimler elendi?
O Ses Türkiye'de canlı yayında fırtına gibi esti. O Ses Türkiye'de Emre Sertkaya, Türkan Kürşad, Tankurt Manas ve Aziz Kiraz finale kalan isimler oldu. O Ses Türkiye finali ile bu akşam TV8'de..

O Ses Türkiye yarı final heyecanı TV8 ekranlarında canlı yayında seyircileriyle buluştu.  

 

O Ses Türkiye birincisinin belirleneceği büyük finale kalan isimler nihayet belli oldu. O Ses Türkiye final 2 Şubat Salı akşamı ekrana gelecek. İşte; O Ses Türkiye 2016 finale kalan isimler:

 

Türkan Kürşad - Hakan ve Gökhan'ın takımından

Tankurt Manas - Ebru Gündeş'in takımından

Emre Sertkaya - Gökhan ve Hakan'ın takımından

Aziz Kiraz - 'nin takımından

 

O SES TÜRKİYE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

31 Ocak Pazar akşamı gerçekleştirilen O Ses Türkiye çeyrek finalinde Emre Sertkaya, Busegül Yalçın, Ali Mert Habipoğlu, Ali Dağaşan, Aziz Kiraz, Alpaslan Adsay, Türkan Kürşat ve Tankurt Manas yarı finale hak kazanmışlardı.

O Ses Türkiye yarı finalde büyük bir heyecan yaşanmıştı. O Ses Türkiye bu sezonda yarı finalde 8 Yarışmacı kalmıştı. Bu sekiz yarışmacılar dörterlik iki gruba ayrılmıştı. O Ses Türkiye yarı finalde gruplar şu şekilde ayarlanmıştı;

O Ses Türkiye yarı final 1. grup

Gökhan ve Hakan’dan Ali Dağaşan

Gökhan ve Hakan’dan Türkan Kürşad

Ebru Gündeş’ten Tankurt Manas

Murat Boz’dan Ali Mert Habib

 

O Ses Türkiye yarı final 2. grup

Ebru Gündeş’ten Busegül Yalçın

Gökhan ve Hakan’dan Emre Sertkaya

Hadise’den Aziz Kiraz

Gökhan ve Hakan’dan Alparslan Adsay

 

O Ses Türkiye’de bu iki gruptan birer kişi elendi. Yarı final 1. grupta elenen isim Murat Boz’un takımından Ali Mert Habib oldu. Böylece Murat Boz’un kalan tek yarışmacısı elenmiş oldu. Ali Dağaşan, Türkan Kürşad ve Tankurt Manas, birer performans daha sergileyip finale kalmaya çalışacaklar.

Murat Boz, O Ses’e veda etti

O Ses Türkiye yarı finalinde performanslarını sergileyerek finale çıkmaya çalışan yarışmacılar içerisinde Murat Boz’un takımından kimse finale çıkamadı.

 

O Ses Türkiye yarı finalinde performanslarını sergileyerek finale çıkmaya çalışan yarışmacılardan hiçbiri Murat Boz’un takımından olmayınca Murat Boz daha yarı final bitmeden bu sene hiçbir adayını finale taşıyamadan elenmiş oldu. Bu durum Acun Ilıcalı ve Murat Boz arasında esprili bir şekilde konuşuldu.

 

HADİSE PANİK YAPTI!

 

Hadise'nin çeyrek finaldeki tek yarışmacısı şarkısını söylemek isterken kulaklığını takamayınca büyük panik yaşadı. O sırada Hadise'nin de büyük bir endişe ile yaşananları izlediği görüldü.

 

Aziz de finale adını yazdırdı
 

Ağrı'dan yarışmaya katıyan Alpaslan Adsay da Fırat'ın Türküsü ile alkış aldı ve adını finale yazdırdı. Alpaslan Adsay ile birlikte Hadise'nin takımından Aziz de adını finale yazdırdı.

 MİLLİYET

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.