O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu? OST birincisi kim?

O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu? OST birincisi kim?
Dün akşam O Ses Türkiye'de final heyecanı yaşandı. Önceki gün 6 kişi finale kalmıştı. Dün yapılan oylamalar sonucunda son 4, daha sonra da son 2 finalist belli oldu. Kıyasıya süren mücadele sonrası O Ses Türkiye'nin birincisi belli oldu. Peki, O
6 Ekim 2018'de başlayan O Ses Türkiye macerası dün akşam sona erdi. 113 gün süren heyecanın ardından bir kişi şampiyonluğa ulaştı. Peki, O Ses Türkiye'de kim şampiyon oldu?

O SES TÜRKİYE'DE KİM ŞAMPİYON OLDU?

26 Ocak'ta gerçekleşen yarı finalin ardından Gülce Kahtalı, Barış ve Baran Solar, Umut Kaç, Bartu Gülhan, Ferat Üngür, Anıl Şimşek finalist olmuştu. Dünkü yarışmada yarışmacılar birbirinden müthiş performanslar sergiledi. SMS oylamaları sonucu ilk önce 4 isim daha sonra ise 2 isim finale kaldı. Bu isimler Umut Kaç ve Ferat Üngür'dü. Son yapılan SMS oylaması sonucu ise Murat Boz'un yarışmacısı Ferat Üngür, O Ses Türkiye'nin şampiyonu oldu. Ferat Üngür, "Bu birinciliği kadınlara, annelere ve şiddet mağduru kadınlara armağan ediyorum" dedi.


ŞAMPİYON NELER KAZANDI?

O Ses Türkiye şampiyonu Ferat Üngür ödül olarak hibrit otomobil sahibi oldu.

O SES TÜRKİYE'DE FİNALE KİMLER KALMIŞTI?

Beyazıt Öztürk’ün takımından finale kalan isimler:

Gülce Kahtalı, Barış ve Baran Solar, Umut Kaç

Murat Boz’un takımından finale kalan isimler:

Bartu Gürhan, Ferat Üngür

Hadise’nin takımından finale kalan isimler:

Anıl Şimşek

Seda Sayan’ın takımından finale yükselebilen olmadı.

FERAT ÜNGÜR KİMDİR?

Diyarbakır doğumlu olan Ferat Üngür, lisansını Adıyaman Üniversitesi'nde Müzikoloji bölümünde tamamladı. O Ses Türkiye sahnesine çıkma cesaretini bu yıl gösterebildiğini söyleyen Ferat Üngür, bazı mekanlarda sahne alıyor. Ferat Üngür, O Ses Türkiye’ye “Zülfü Kaküllerin Amber Misali” şarkısıyla katılmıştı. Karar aşamasına gelindiğinde ise Ferat Üngür, O Ses Türkiye'deki yoluna Murat Boz ile devam ettiğini açıklamıştı. O Ses Türkiye finalisti Ferat Üngür'ün sesi 2016-2017 şampiyonu Dodan Özer'e benzetildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.