Terim'in kızına hakaretten hapis cezası!

Terim'in kızına hakaretten hapis cezası!
Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı için sosyal medyada ağır hakaretlerde bulunan Anıl D., 3 ay 19 gün hapis cezasına çarptırıldı.
Sabah Gazetesi'nden Ali Araslı'nın haberine göre, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı'ya (26) sosyal medya hesabından ağır hakaretlerde bulunan Anıl D., hapis cezasına çarptırıldı.


Ünlü bir kot firmasında yönetici olarak çalışan Anıl D. (26), geçtiğimiz yıl Twitter hesabından "....sen de o...ç... oluyorsun" ve "...karısı o...dur" şeklinde ağır hakaret içeren paylaşımlarda bulunmuştu.

Anıl D. hakkında Bahçekapılı'ya ağır hakaret ettiği gerekçesiyle 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

'ÇOK PİŞMANIM' DEDİ AMA...

Buse Terim Bahçekapılı savcılığın uzlaşma teklifini kabul etmedi. Anıl D., "Suçu kabul ediyorum. Yaptığımdan dolayı çok pişmanım, kendisinden özür diliyorum" dedi. Mahkeme de Anıl D.'yi 3 ay 19 gün hapis cezasına çarptırdı. Sanığa 5 yıl süreyle denetimli serbestlik hükümlerinin uygulanmasına karar veren mahkeme, hapis cezasını hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına çevirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.