Ahmet Hakan'a saldırıda 1 tutuklama

Ahmet Hakan'a saldırıda 1 tutuklama
Gazeteci Ahmet Hakan'ın darbedilmesine ilişkin mahkemece sorgulanan 7 şüpheliden, biri "kasten yaralama" suçundan tutuklanırken, diğer 6'sı serbest bırakıldı.



Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan Coşkun'un darbedilmesine ilişkin gözaltına alınan 7 kişiden biri tutuklandı.
İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen 7 şüpheli, Ahmet Hakan Coşkun'un darbedilmesini organize şekilde gerçekleştirdiği iddiasıyla, bu suçlara bakan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'na yönlendirildi. 

Büroda görevli savcılardan Mehmet Şenay Baygın tarafından ifadesi alınan şüpheliler Ahmet G, Kamuran E, Fuat E, Uğur A, Soner A, Yahya Kemal G. ve Nezih Ö, "suç örgütü üyesi olmak, mala zarar vermek, kasten yaralama ve tehdit" suçlarından tutuklanmaları istemiyle nöbetçi İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.
Mahkemeye sevk edilen 7 kişiden Ahmet Şengüler "kasten yaralama" suçundan tutuklandı. Diğer zanlılardan 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 3 kişi de mahkemece serbest bırakıldı.
GÖZALTINA ALINANLARIN SAYISI 7'YE ÇIKMIŞTI
Ahmet Hakan Coşkun, 1 Ekim'de yaptığı televizyon programının ardından aracıyla Teşvikiye'deki evinin önüne geldiği sırada başka bir otomobilden inen 4 kişi tarafından darbedilmiş, göğsünden ve yüzünden yaralanan Coşkun, hastaneye kaldırılmıştı. 

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, olaya karıştığı tespit edilerek yakalanan şüpheliler Ahmet G, Kamuran E, Fuat E. ve Uğur A'nın yanı sıra, Soner A, Yahya Kemal G. ve Nezih Ö'yü de gözaltına almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.