Aşk-ı Memnu yeniden başlıyor...

Aşk-ı Memnu yeniden başlıyor...
Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Nebahat Çehre, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya’nın rol aldığı, yayına geldiği her dönemde adından söz ettiren fenomen dizi “Aşk-ı Memnu” aradan 13 yıl geçmesine rağmen unutu

Yasak Aşk anlamına gelen Aşk-ı Memnu dizisi ilk olarak 1974-1975 yıllarında televizyon ekranlarına gelmişti. Müjde Ar, Itır Esen ve Salih Güney gibi ünlü oyuncuları kadroda yer aldığı film o dönem de izleyicinin beğenisini kazanmıştı.

Ancak 4 Eylül 2008 tarihinde ilk bölümü ileKanal D ekranlarında yer alan Aşk-ı Memnu Türk televizyon tarihine geçecek başarılara imza attı.

Aşk-ı Memnu 4 Eylül 2008 – 24 Haziran 2010 tarihleri arasında Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşmuş ve dönemin en popüler projesi haline gelmişti.

Başrollerde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre ve Hazal Kaya gibi ünlü oyuncuların yer aldığı dizi final bölümüyle Türk dizi tarihinin en yüksek izlenme oranına sahip dizi olarak tarihe geçti.

İki sezon devam eden ve 79 bölüm süren Aşkı Memnu dizisinin 24 Haziran 2010'da yayınlanan final bölümünde Beren Saat'in canlandırdığı Bihter Ziyagil karakteri, acı bir şekilde ölmüştü.

Bihter Ziyagil karakterinin ölüm yıl dönümü sevenleri tarafından 13. yıl dönümünde de unutulmadı, Twitter’da #bihterziyagil hashtagiyle TT oldu ve binlerce paylaşım yapıldı.

YENİDEN EKRANA GELECEK

YENİDEN EKRANA GELECEK 

Aşk-ı Memnu tekrar bölümleriyle yaza yine damgasını vuracak. Tekrarr bölümleriyle yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Aşk-ı Memnu 3 Temmuz Pazartesi Kanal D’de başlıyor…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.