AVCILAR’DA GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMASI

AVCILAR’DA GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMASI
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde geleneksel hale getirdiği programda gazetecilerin gününü kutladı. Zübeyde Hanım Teras Kafede düzenlenen kahvaltı programda konuşan Başkan Toprak önemli mesajlar verdi.
 Belediye Başkanları için Cefa Dönemiydi

Başkan Toprak ‘’Bu dönem tarihi olarak Belediye Başkanları için cefa dönemi olarak tanımlanmaktadır. Ülkemiz son 5 yılda çok zorlu koşullardan geçti. 4 yılda 6 kere seçime girdik. Ekonomik koşullar, ülkedeki yaşanan olaylar hepinizin malumu.

Yeni Dönem ile ilgili Hazırlıklarımız Tamam

Yeni dönemle ilgili olarak hazırlıklarımız tamamdır. Belediyeler diğer kurumlara benzememektedir. Sosyal demokrat ilkelerimizle birlikte bir yönetim modeli oluşturduk. Halkımıza bu ilkelerle birlikte hizmet ettik. Devraldığımız hizmetlerimiz ile projelerimizi tamamladık. Çok yakında da Huzurevi ve Yeşilkent Kapalı Semt pazarlarını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ekrem İmamoğlu’nun katılımı ile açacağız.

Ulaşılabilirlik bir etik kural değil zorunluluktur.

İmar planlarımızı oluşturduk. 8 mahallenin imar plan notları ve Yeşilkent Mahallesi imar planı hazır. Büyükşehirde onay bekliyor. Deprem bekleyen bir kentiz. Avcılarımızda çok riskli alanlarımız var. Fakat ben bir belediye başkanı olarak Büyükşehir Başkanı’ndan randevu alamıyorum. Bu durum kabul edilemez. Ulaşılabilirlik bir etik kural değil zorunluluktur.

İstanbul Deprem Bekliyor. Avcılar İmar Planı bekliyor.

İstanbul Deprem Bekliyor. Avcılar İmar Planı bekliyor. Depremden sonra yenilenen ev oranı sadece yüzde 7. Hiçbir şekilde kabul edilemez bir orandır. Önce İnsan ve sosyal demokrat ilkelerimizle imar plan yaptık. Büyükşehir Belediyesi onanması için sunduk. Fakat her ne hikmet ise halen Büyükşehir Belediyesi Meclisinde beklemektedir. Hem Avcılar’ı hem de İstanbul’u bir marka kent yapacağız. İstihdam sağlayan, halktan yana olan projelerimiz ile birlikte olası bir depremde can ve mal kaybını riskini ortadan kaldırmayı hedefliyoruz.

Başkan Toprak cezaevindeki gazetecileri de unutmadı.

‘’Ayrıca buradan cezaevindeki gazetecilere selamlarımızı gönderiyorum. Toplantımıza katıldığınız için de sizlere teşekkür ediyorum. Her koşulda baskılara boyun eğmeden haber alma özgürlüğümüz için çalışan, tarafsız, özgür, cesur gazeteciliği kendine meslek edinmiş tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutlarım.’’ dedi. Kahvaltı programı iyi dilek ve temennilerle birlikte sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.