Bacığlu Selimpaşa ile şampiyon

Bacığlu  Selimpaşa ile şampiyon
Fotoğraf Sanatçısı ve Gazeteci Nebiha Bacıoğlu, İBB, MSGSÜ ve İFSAK’ın birlikte düzenlediği 2.Ulusal “İstanbul” Temalı Fotoğraf Yarışması “Benim İstanbul’um; İstanbul’un Semtleri” yarışmasında birinci oldu. Katılımın yüksek olduğu İstanbul'un semtleri ko

Fark Gazetesi’nden Nebiha Bacıoğlu,  İBB, MSGSÜ, İFSAK 2.Ulusal “İstanbul” Temalı  “Benim İstanbul’um; İstanbul’un Semtleri”  fotoğraf yarışmasında birinci oldu.  644 Fotoğraf Sanatçısının katıldığı yarışmada Bacıoğlu birinciliği  ‘Selimpaşa’da kına’ adlı fotoğraf kareleriyle aldı. Bacıoğlu’nu birinciliğe değer gören yarışma jürisinde;  Prof. Dr. Nihat Kafalı, Prof Dr. Yusuf Murat Şen, İzzet Kehribar, Kamil Fırat, ve Şevket Dedelioğlu yer aldı.  Nebiha Bacıoğlu birincilik ödülü karşılığı olarak 5 bin TL almayı hak etti.  Birinciliği alan arkadaşımız Nebiha Bacıoğlu’na bölgeden de tebrik yağdı.  Bacıoğlu ise birinciliğini  ‘Allah’ıma çok şükürler olsun. Yılların emeğinin karşılığını aldım. Bu sevinci herkesin yaşamasını temenni ederim’ sözleriyle yorumladı.

Nebiha Bacığlu Kimdir?

1974 Trabzon doğumlu, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu…2008 yılından beri Fotoğraf sanatı ile ilgileniyor. Belgesel, sosyal, sokak, insan ve sokak fotoğrafçılığına ilgi duyuyor.  Fark Gazetesi’nde Büyükçekmece ve Beylikdüzü Temsilcisi olarak gazetecilik mesleğine devam ederken bir yandan da amatör ruh ile fotoğraf üretiyor. Bacıoğlu’nun daha önce yapılan yarışmalarda da mansiyon ve sergileme ödülleri de bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.