Başkan Akgün, iftarda basın mensuplarını ağırladı

Başkan Akgün, iftarda basın mensuplarını ağırladı
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, geleneksel basın iftarında ulusal ve yerel basın çalışanlarını ağırladı.
Büyükçekmece Albatros Restaurant’ta gerçekleşen basın iftarına Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Başkanı Nezir Karayün, İstanbul Yerel Gazeteciler Dernek Başkanı Mehmet Mert, Basın Danışmanları Paltformu Başkanı Vehbi Güleş, yerel ve ulusal basın çalışanları katıldı.


“Demokrasinin olmazsa olmazı”

Büyükçekmece Belediyesi’nin basın iftarı davetine katılan tüm basın mensuplarına teşekkür eder Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, özgür basının demokrasilerin olmazsa olmazı olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi: “Basın bizim gözümüz, kulağımızdır. Çoğu zaman bizim göremediğimiz, gözümüzden kaçan, duyamadığımız pek çok şeyi basın aracılığıyla öğreniriz. Özgür basın, çağdaş ve demokratik ülkelerin en önemli gücüdür.”


“Necdet Kunter’e çok üzüldüm”

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini belirten Başkan Akgün, dün vefat eden gazetece Necdet Kunter’i uzun zamandan beri tanıdığını da belirterek, “İyi bir gazeteci dostumuzu genç yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Allah rahmet eylesin, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Basın camiasına da başsağlığı diliyorum” ifadesini kullandı.


Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, iftar yemeğine katılan gazetecilerle gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet ederek gündemi değerlendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.