Erbakan Vakfı'ndan İGD'ye ziyaret

Erbakan Vakfı'ndan İGD'ye ziyaret
Gazetemizi ziyaret eden Erbakan Vakfı il yöneticileri İbrahim Halil Akyavuz, Seyit Kantar ve Büyükçekmece Temsilcisi Orhan Yiğit, Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan önderliğinde yeni bir parti kurulacağını açıkladı.
 

Erbakan Vakfı İstanbul İl yöneticileri İbrahim Halil Akyavuz, Seyit Kantar ve Büyükçekmece İlçe Temsilcisi Orhan Yiğit, İstanbul Gazeteciler Dernek Başkanı ve Gazete Damga Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mert'i ziyaret etti.

Mehmet Mert'i, İstanbul İl Başkanlığı'nın Necmettin Erbakan'ın vefatının 7. yılı münasebetiyle 3 Mart'ta Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenleyeceği etkniliğe davet eden vakıf yöneticileri, çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Saadet Partisi’nde yollar tıkandı

Ziyaret sırasında genel başkanlığını Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın yaptığı vakıf hakkında bilgi veren İl Yöneticisi İbrahim Halil Akyavuz, partileşme yoluna girdiklerini belirterek, "Saadet Partisi'nde bütün yollar tıkandı. Vakıf olarak Türkiye'nin tamamında teşkilatlanmış durumdayız. Fatih Erbakan öncülüğünde yeni bir parti çalışması yapılıyor. Amacımız merhum Erbakan'ın misyonunu devam ettirmek" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.