Erdoğan Kazandı, Nesim Çevik Kaybetti!…

Erdoğan Kazandı, Nesim Çevik Kaybetti!…
Ak Parti eski Büyükçekmece ilçe başkan yardımcısı iş adamı Nesim Çevik, Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları için gazetemiz Büyükçekmece temsilcisi Salih Mert ile girdiği iddiayı kaybetti.

En az %58 alır demişti!

Nesim Çevik, seçim sonuçları için Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın birinci turda işi bitireceğini ve yüzde 55’in üzeri oy alacağını iddia etmişti. Mert ise Erdoğan’ın yüzde 55 altında kalacağını iddia etmişti. 3 puan farkla iddiayı kaybeden Nesim Çevik bu sözünü yerine getirerek Mert’e söz verdiği takım elbiseyi aldı. Geçtiğimiz pazar günü gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Çevik ve Mert adayların alacağı oy oranları üzerine iddiaya girmişlerdi. Kaybedenin bir takım elbise alacağı iddiası üzerine Çevik, iddiayı kaybedince sözünü tuttu ve Mert’e bir takım elbise aldı.

Recep Tayyip Erdoğan, halkın oyları ile ilk defa gerçekleşen seçimlerde oyların yüzde 51.8‘ini alarak Türkiye Cumhuriyeti’nin 12.Cumhurbaşkanlığını kazanmıştı. Erdoğan’ın seçimi kazanmasına çok sevinen Çevik, girdiği iddiayı kaybetmeye üzülmediğini kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.