Evlendirme Programları Tamamen Kaldırılıyor

Evlendirme Programları Tamamen Kaldırılıyor
Skandalların eksik olmadığı izdivaç programlarıyla ilgili önemli bir detayı köşesine taşıyan Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, bu programların tamamen bitirileceğinin müjdesini verdi.
ATV'de yayınlanan  Esra Erol,  Kanal D'de yayınlanan Kısmetse Olur, Show TV yayınlanan Evleneceksen Gel,  Star TV yayınlanan  Zuhal Topal'la,  Fox TV yayınlanan En İyi Benim adlı evlenme programlarının kaldırılması için köklü çözüm bulundu.

PROGRAMLAR TAMAMEN KALDIRILACAK

RTÜK'e şikayet yağmuru yağdığı, reyting için türlü numaraların çevrildiği evlilik programları için köklü çözüm bulundu. Büyük skandalları yaşandı evlilik programları tamamen kaldırılacak.

KHK HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Milliyet gazetesi magazin yazarı  Ali Eyüboğlu, tartışılan evlilik programları için bomba bir kulis bilgiyi köşesinde paylaştı. Eyüboğlu'nun aktardığına göre izdivaç programlarının yasaklanması için kanun hükmünde kararname (KHK) hazırlıkları başlandığını ifade etti.

NE ZAMAN ÇIKACAK?

Komisyon çalışmasını bitirip, rapor yazacak. Sonra konu Meclis'e gelecek. RTÜK Yasası'nda yapılacak değişiklik kabul edilecek. Kanun, Resmi Gazete'de yayınlandıktan sonra yürürlüğe girecek. Yeni yayın dönemi ile birlikte tüm evlilik programlarının yayın hayatlarına son verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.