Gazete 365'in yeni İmtiyaz Sahibi Aykut Kaya oldu

Gazete 365'in yeni İmtiyaz Sahibi Aykut Kaya oldu
Bahçelievler, Bakırköy, Bağcılar ve Güngören ilçelerinde 16 yıldır yayınlanmakta olan; Gazete 365’in yeni imtiyaz sahibi genç gazeteci Aykut Kaya oldu.


İstanbul Gazeteciler Derneği'nin üyesi yayın organalrından, merkezi Bahçelievler’de bulunan Gazete 365’in tüm haklarını Bayram Kırtaş'tan devralan Aykut Kaya, gazetenin imtiyaz sahibi olarak gazeteyi aynı çizgi ve kalitede yarınlara taşıyacağını kaydetti.


2002 yılında yayın hayatına başlayan ve 16 yıldır aralıksız olarak aylık yayınlanan Gazete 365’in www.gazete365.com adlı internet sitesinden de güncel olarak anlık haberlere ulaşmak mümkün.


Gazete 365, İstanbul sokaklarının nabzını tutan Gazete 365 TV Youtube Kanalı ile de 24 Haziran seçimlerinde gündeme damgasını vuran ve adı zamanla “Kürtaj Dede” olarak anılmaya başlayan yayını ile uluslararası boyutta izlenme rekoru kırmıştı.


Öte yandan geçtiğimiz günlerde sağlık problemleri nedeniyle bir dizi operasyon geçirerek sağlığına kavuşan Gazete 365’in eski sahibi Bayram Kırtaş’ın da, aynı şekilde çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.


İstanbul Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu olarak Gazete 365 ailesine, genç meslektaşımız Aykut Kaya'ya ve bundan sonraki meslek hayatında da Bayram Kırtaş'a başarılar diliyoruz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.