Gazete365 ailesinin mutlu günü

Gazete365 ailesinin mutlu günü
Gazete365 sahibi ve İstanbul Yerel Gazeteciler Dernek Yönetim Kurulu Üyesi; Melek Bayhan ile Bayram Kırtaş dünyaevine girdi.
Gazete365 Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci-Sosyolog Melek Bayhan ile Gazete365 İmtiyaz Sahibi Araştırmacı-Gazeteci Bayram Kırtaş, görkemli bir nikâh töreniyle hayatlarını birleştirdi. Yenibosna Spor Kulübü Sosyal Tesisleri’nde görkemli bir organizasyonla hayatlarını birleştiren çiftin nikâh törenine; siyaset, bürokrasi, medya, spor ve iş dünyasından yoğun katılım yaşandı.

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun kıydığı nikâhta çiftin şahitliğini ise; Bahçelievler İlçe Kaymakamı İlker Arıkan, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ve MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Erdem Karakoç yaptı.

Sanatçı Kürşat’ın sunuculuk yaptığı nikâh törenine İstanbul Yerel Gazeteciler Dernek Başkanı Mehmet Mert'in yanında birçok medya mensubu, spor ve siyaset dünyasının seçkin isimleri de katılırken, yoğun programlarından dolayı katılamayan birçok isim ise telgraf, çiçek ve çelenk gönderdi.

NİKÂH SIRASINDA ÇİFTİ SÖZLERİYLE TERLETTİLER

Nikâhı kıyan Başkan Osman Develioğlu, mutlu ve heyecanlı çifti sorularıyla terletti, salondakileri güldürdü. Evlilik cüzdanını vermeden önce çifte öğütler veren Başkan Develioğlu, cüzdanı vereceği kişiyi seçmek için yeni evli çifti imtihan etti. Konuşması sırasında verdiği öğütlerde saydığı mutluluğun 5 formülünü çiftlerden tekrar etmesini isteyen Develioğlu, cevap alamayınca cüzdanı vermedi. Bir süre çiftten cevap bekleyen Develioğlu, sonunda cüzdanı Kaymakam İlker Arıkan’a verdi. Arıkan ise kendi tabiriyle; evliliğin tapusunu geline verdi. MHP MYK Üyesi Erdem Karakoç’un da mutluluklar dilemesinin ardından mikrofonu alan Başkan Şakir Yücel Karaman ise çifte, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 3 çocuk tavsiyesi hatırlattı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.