Gazeteci Çetin Yılmaz, HDP Milletvekili Adayı

Gazeteci Çetin Yılmaz, HDP Milletvekili Adayı
Alternatif Doğuş ve Hoçvan’ın Sesi yayınlarının İmtiyaz Sahibi gazeteci Çetin Yılmaz, HDP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı oldu. Gazeteci kimliğiyle yıllardır bölgede önemli haber ve etkinliklere imza atan Yılmaz, “Bizler HDP, bizler Meclise” diyor.

“ÖZGÜRLÜK, DEMOKRASİ ve HAK MÜCADELESİNİN NEFERİ OLACAĞIM”

HDP Genel Merkezi tarafından İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı olarak görevlendirildiğini belirten gazeteci Çetin Yılmaz, sıralamanın herhangi bir önemi olmadığına vurgu yapıyor; “Partimin bana verdiği görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağım. Türkiye halklarının özgürlük, demokrasi ve haklar mücadelesine bir ışık da ben tutabilirsem, bundan onur duyarım” diye konuşuyor.

“TEBRİKLERİ HDP GENEL MERKEZİNDE KABUL EDECEĞİZ”

Yaptığı basın açıklamasında, Milletvekili Adayı olarak görevlendirilmesinin ardından kendisini tebrik edenlere de seslenen gazeteci Yılmaz, 1 Kasım günü yapılacak olan genel seçimin HDP zaferi ile sonuçlanacağından kuşkusunun olmadığını, tebrikleri HDP Genel Merkezinde kabul edeceklerini söyledi. HDP’li Yılmaz, basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Halkların Demokratik Partisi yöneticilerimizce, İstanbul 3. Bölge milletvekili adayı olarak görevlendirildim. Onur saydığım bu görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağım.

Halkların Demokratik Partisi adına “Edirne’den Kars’a mesaj; Selo geliyor yavaş yavaş” demek için İstanbul 3. Bölge'de bir nefes de ben olacağım.  

Dün olduğu ve yarın da barış, özgürlük ve eşitlik için sonuna kadar mücadele edeceğim. Ben ya da yanımdaki bir başka yoldaşımın Mecliste halklarımızı temsil etmesi, Türkiye açısından önemli bir kazanım olacaktır. Bunun için halklarımızın desteğine ihtiyacımız var; “BİZ’LER MECLİSE”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.