İmamoğlu'ndan gazetecilere: Eleştiri serbest

İmamoğlu'ndan gazetecilere: Eleştiri serbest
İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD) olarak nezaket ziyaretine gelen Dernek Başkanı Ali Tarakçı ve yönetim kurulunu makamında ağırlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bu iş basınsız olmaz. Dün böyleydi, bugün böyle, yarın da böyle olac

İYGAD’a başkan seçilen Gazeteci Ali Tarakçı, yönetim kurulu üyeleriyle Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. İstanbul’da tüm belediye başkanlarına ziyarette bulunacak olan dernek üyeleri, 4. ziyaretini Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na gerçekleştirmiş oldu.

 “Eleştirilmeye Açığız”

 Ziyarette, yerel basının vatandaşın haber alma hakkı adına önemli görev üstlendiğini belirten Dernek Başkanı Ali Tarakçı, “Meslek etiği doğrultusunda gerçekleştiremedikleriniz konusunda da eleştirmeye açığız” dedi. Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise eleştiriye her zaman açık olduklarının altını çizdi.

 İYGAD olarak Mayıs Meclisi’nde görüşülmek üzere belirledikleri 3 maddeyi de sunan dernek üyeleri isteklerini; ilçede yerel medya satış yeri-tahsisi, parkların içerisinde yerel basın mensuplarının buluşma yeri olabilecek noktalar ve Beylikdüzü Kent Konseyi’nde İYGAD adına bir temsilci olması şeklinde sıraladı. Olumlu-olumsuz yapılan bütün işleri halka ulaştırmak adına her zaman çalışacaklarını belirten yerel basın mensupları, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.

 “Tekrar Görüşeceğiz”

 Dernek üyelerinin ziyaretine gelmelerinden memnun olduğunu belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, “Bu iş basınsız olmaz, dün böyleydi, bugün böyle, yarın da böyle olacak” dedi. Yerelde yaşananları sağlıklı aktarmayı, yerel gazeteler sağlar” diyen Başkan Ekrem İmamoğlu, “Tekliflerinizi yerine getirmeye çalışacağız. Avrupai standartlarda satış büfesi yapılabilir. Buluşma noktası için zaman lazım. Kent Konseyi’yle ilgili de mahalle düzeyinde kalkındırmalar planlıyoruz. Bunları bir toplantıyla tekrar görüşeceğiz” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.