İstanbul Gazeteciler Derneği logosunu arıyor!

İstanbul Gazeteciler Derneği logosunu arıyor!
Geçtiğimiz günlerde tüzük kongresi yaparak, İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği olan adını, İstanbul Gazeteciler Derneği olarak değiştiren, gazetecilerin meslek örgütü İGD, yeni adı ile ilk yönetim kurulu toplantısını tam kadro gerçekleştirdi. Toplantıda

Olağan kongre Mart ayında

İGD Başkanı Mehmet Mert başkanlığında, İstanbul Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı NR1 Türk Tv Genel Yayın Yönetmeni Kadir Çetin'in ev sahipliğinde Avcılar FOX CLUB'de gerçekleşen toplantıya İGD Yönetim kurulu tam kadro katılarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Toplantıda dernek tüzüğü gereği, iki yılda bir gerçekleşen olağan kongre tarihinin 2018 Mart ayında yapılması kararlaştırılırken, kongrenin ilk toplantısının 24 Mart Cumartesi çoğunluk sağlanamazsa ikinci toplantının 31 Mart 2018 Cumartesi günü, dernek merkezinde yapılması karara bağlandı.

Öte yandan derneğin yeni logosunun gündeme gelmesi ile, İGD Başkan Yardımcısı Celal Karaali’nin önerisi ile yeni logonun dernek üyeleri arasında yarışma ile yapılması ve beğenilen logonun kullanılarak logoyu yapanın da ödüllendirilmesi kararlaştırıldı.

Buna göre İGD’nin yeni logosunu çalışmak isteyenler çalıştıkları logoyu 23 Şubat 2018 Cuma gününe kadar, mail adresine gönderebilirler.


Kültür gezileri başlıyor

Sık sık İGD üyelerinden gelen talepler doğrultusunda artık her onbeş günde bir dernek merkezinde tüm üyelerin katılabileceği toplantılar ve söyleşiler düzenleneceğini, bu söyleşilerde dileğen İGD üyesi mesleki bilgilendirme ve değerlendirmeler yapılacağı ve yurt içi ve yurt dışı üyelerin katılabileceği kültür gezileri düzenlemesi de toplantıda karara bağlandı.


Disipline sevk

Bu arada sosyal medya hesaplarından derneğin kurumsal kimliğine hakaret eden bazı üyeler dernek tüzüğü gereği Disiplin Kuruluna sevk edildiler.

İGD Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Dolu derneği eleştirme yerinin dernek merkezi ve toplantıları olduğunu kaydederek, ‘kamuoyu önünde İGD’yi tartışmaya açanlara ve tüzüğe aykırı hareket edenlere gerekli yaptırımlar uygulanacaktır’ dedi.


İstanbul Gazeteciler Derneği (İGD)

Kaya Milenyum AVM Beykent - Büyükçekmece - İstanbul

Telefon:  0 535 542 55 51 

bilgi@

www.iygad.org

https://www.facebook.com/istanbulgd

https://twitter.com/iygadorg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.