İşte Survivor'dan giden isim

İşte Survivor'dan giden isim
Survivor'da kim elendi sorusu dün gece yanıt buldu. Survivor yarışmasında dün akşam eleme stresi yaşandı.
Gönüllüler takımı arka arkaya iki dokunulmazlık oyunu kaybedince potaya elenmesi için 5 aday sokmuştu. Peki Survivor'da dün akşam kim elendi? İşte rakiplerinden en düşük SMS oyunu alan yarışmacı.

Survivor'da dün akşam heyecan dolu oyunların ardından eleme heyecanı yaşandı. Gönüllülerin eleme konseyinde 5 adayın yarıştığı eleme akşamında veda eden isim de belli oldu. Gönüllüler takımında SMS oylarında en düşük oyu alan yarışmacı Yiğit İzik oldu ve Yiğit adaya dün akşam veda etti..

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı olan Yiğit İzik bu akşam yaşanan eleme heyecanında adaya veda eden isim oldu. Yiğit İzik konseye çıktıktan sonra yarışmanın birçok takipçisi tarafından oldukça merak edilmişti. Yiğit İzik bu akşam yaşanan elemeyle adaya veda etti ve takım arkadaşlarına adeta sitem etti. Güçlü fiziği ve yapısıyla ön plana çıkan Yiğit İzik'in yarışmada ki performansı da merak ediliyordu.


YİĞİT İZİK KİMDİR?

Peki, Survivor 2017'de adaya veda eden Yiğit İzik kimdir? Yiğit İzik kaç yaşındadır? Nerelidir?

Yiğit İzik, 21 Nisan 1986 tarihinde İzmir Karşıyaka'da doğdu. Okul hayatına Karşıyaka'da başladı ve devam etti. Orta ve lise yıllarında basketbol oynadı. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Gönüllüler yarışmacısı, 2009 yılında modellik yarışmasında birincilik elde ederek mankenlik hayatına başladı. İki yıldır evli olan Yiğit İzik, haftada 4 gün fitness yapıyor. Yarışmaya katılmadan önce sosyal medyayı bir hayli aktif kullandığı görülen genç yarışmacı, Instagram hesabından ünlülerle yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine çekti. Issız adada zorlu bir mücadele veren Yiğit İzik’in Kemal, Doğulu, Pascal Nouma, Erdem Yener, Şinasi Yurtsever, Emrah Kaman ve Onur Büyüktopçu gibi isimlerle fotoğraf çektiren başarılı yarışmacının Survivor öncesi fotoğrafları ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.