İYGAD 6 ayı anlattı

İYGAD 6 ayı anlattı
İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD), Genişletilmiş Üye Toplantısı'nı geçtiğimiz gün gerçekleştirdi. 6 aylık faaliyetlerin anlatıldığı toplantıda, eleştirilere de cevap verildi.

6 ay önce göreve gelen İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD)'ın Ali Tarakçı başkanlığındaki yönetimi, bu süre içerisindeki faaliyetlerini anlattı. Mustafa Dolu, Hasan Hınıslı, Sevim Önay ve Berrin Yeşiltepe'nin yönettiği Genişletilmiş Üye Toplantısı'nda, merak edilen tüm sorulara cevap verildi.

Sinevizyon gösterimiyle anlatılan 6 aylık çalışmalar kapsamında, önümüzdeki 6 aylık hedeflerden de bahsedildi. "1 yıllığına göreve geldik" diyen İYGAD Başkanı Ali Tarakçı, ilk yarıyı tamamladıklarını belirterek "İYGAD kurumsal bir kimlik kazanma yolunu başarıyla sürdürmektedir. Ben bu yönetimi, yeniden doğuş olarak görüyorum. 12 yıl önce kurulan bu dernek, artık daha farklı bir konumda. Önümüzdeki 6 ay içerisinde de hedeflediğimiz projelerimize doğru hızla ilerliyoruz" dedi.

Yaklaşık 50 gazetecinin katıldığı Genişletilmiş Üye Toplantısı'nda, eleştirilere de cevap verildi. 3 saatlik toplantı, konuşmaların ardından sona erdi.

Gazeteciler, toplantı sonrası verilen kokteylde sohbet ederken, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından programdan ayrıldılar.        

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.