İYGAD'a yakışır ofis yolda

İYGAD'a yakışır ofis yolda
Bir süre önce yeni dernek merkezi yerini belirleyen İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD) açılış günü hazırlığını sürdürüyor. Merkez ofisin tasarımıyla ilgili çalışmaları hızlandıran İYGAD yönetimi, Mehmet Mert başkanlığında dün toplandı. Son durum d
Bir süre önce yeni dernek merkezi yerini belirleyen İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD) açılış günü hazırlığını sürdürüyor. Merkez ofisin tasarımıyla ilgili çalışmaları hızlandıran İYGAD yönetimi, Mehmet Mert başkanlığında dün toplandı. Son durum değerlendirmesi yapan yöneticiler, aynı zamanda 24 Temmuz'da gerçekleştirilecek ödül töreniyle ilgili detayları konuştu. İYGAD bünyesindeki yayınlanacak dergiyle ilgili çalışmalara da başlayan İYGAD, yoğun tempo içerisinde dernek merkezini faaliyete başlatacak.

İçerisinde toplantı odası, sunum salonu ve sekreterya bulunan İYGAD merkezi kısa bir süre sonra tamamlanarak hizmete açılacak. Üyelerin hizmetine tahsis edilecek merkezde gazete tasarımı, internet bağlantısı, toplantı etkinlikleri gibi hizmetler verilecek.

İYGAD Başkanı Mehmet Mert, hazırlıkların hızla devam ettiğini belirterek destek çağrısı yaptı. İhtiyaç listesinin oluşturulduğunu anlatan Başkan Mert, herkesin taşına altına elini uzatması gerektiğini belirterek "Özellikle üyelerimizin desteği gerekiyor. Biz kısa süre içerisinde bitireceğiz. Tüm fikirlere ve desteklere de açığız. Kim ne almak, nasıl bir destekte bulunmak, bu işin neresinden tutmak istiyorsa buyursun" dedi.

mehmet mert

Dergi içeriği oluşturuldu

Öte yandan İYGAD tarihinde ilk defa bülten hazırlanacak. Faaliyetlerin, makalelerin ve röportajların yer alacağı bülten büyük özenle hazırlanacak. İçerikle ilgili değerlendirmeler yapan İYGAD yönetimi, bültenin tüm bölgeye ulaştırılmasını sağlayacak.

Ayrıca 24 Temmuz'da gazetecilik ödül töreni için kolları sıvayan İYGAD, üyelerin katılacağı yarışma ile mesleki ödül verecek. Akademisyenler ve gazetecilerden oluşacak jürinin değerlendirmesiyle ödüller sahiplerini bulacak. Detaylar önümüzdeki günlerde açıklanacak.



Bu arada; İYGAD Başkan Vekili Sevda Durgun ve Başkan Yardımcısı Emin Beyaz kontrolünde üye aidatı tahsilatlarına da başlanarak üyelerden sağlıklı bir üye yapılanması ve kurumsallaşma için yıllık aidat talebi edileceği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.