İYGAD ALİ TARAKÇI'YA YAPILAN SALDIRIYI KINADI

İYGAD ALİ TARAKÇI'YA YAPILAN SALDIRIYI KINADI
İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği, (İYGAD) dernek eski başkanalrından, gazeteci Ali Tarakçı'ya yapılan silahlı saldırıyı kınadı. İYGAD'dan yapılan açıklamada şunlara yer verildi:

20 Kasım 2017 Pazartesi sabahı çocuklarını okula götürmekte olan Ali Tarakçı'nın önce arabasına arkadan çarpan iki şüpheli daha sonra trafik kazası süsü verilerek silahlı saldırı gerçekleştirmişlerdir. Yapılan saldırı sonrası hastahaneye kaldırılarak meslektaşımız Tarakçı kontrol altına alınmıştır.

Bu saldırı tüm medya dünyasına yapılan alçakça saldırılardan sadece bir tanesidir. Ali Tarakçı hazırladığı gazetesi ve köşe yazıları ile, son yıllarda tüm Türkiye'nin takip ettiği haberlere ve yazılara imza atmaktadır.

Bu tür saldırıyı kim veya kimler yaparsa yapsın karşılarında öncelikle İYGAD gibi duyarlı meslek örgütlerini bulacaklardır. İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği olarak bu saldırıyı şiddetle kınıyor, özgür ve tarafsız bir basının Türkiye'de daha elverişli şartlarda görev yapması için tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz....

İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD)



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.