İYGAD Merkez Ofisi 23 Temmuz'da açılıyor!

İYGAD Merkez Ofisi 23 Temmuz'da açılıyor!
İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD), Temmuz ayında açılışını gerçekleştireceği Kaya Milenyum İş Merkezi'ndeki İYGAD Merkez Ofisi hazırlıklarda sona geldi. Önceki gün toplanan yürütme kurulu, hem açılış programını konuştu hem de Yılın Gazetecil
Bir süre önce yeni dernek merkezini oluşturan İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD), açılış töreni hazırlığını sürdürüyor. 23 Temmuz 2016 Cumartesi günü saat 13.00'de gerçekleşecek açılış töreni için çalışmaları yoğunlaştıran İYGAD, bu bağlamda davetiye dağıtımı planlamasına başladı. 42 kişilik yönetim kurulu üyeleriyle 13 Temmuz Çarşamba günü biraraya gelecek olan İYGAD, dernek merkezi açılış töreni, dernek bülteni ve Yılın Gazetecilik Ödülleri töreni için kapsamlı bir istişarede bulunacak. 

BÜLTEN HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Mehmet Mert başkanlığında toplanan yürütme kurulu, hazırlığına başlanan İYGAD bülteninde içerik planlamasının yanı sıra organizasyon şemasını da çizdi. Sayfa adeti 68 olarak hedeflenen İYGAD bültenine reklam ve içerik desteği için üyelerin de katkısı bekleniyor.

ZİRVEDEKİLER YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ
Bu arada Haziran ayı içinde başvuruların yapılması gerektiği duyurulan ödül töreninde gelen yoğun talepler doğrultusunda süre uzatıldı. İYGAD Başkanı Mehmet Mert 'zirvedekiler' yarışmasına beklenenin üzerinde başvuru yapıldığını kaydederek; İYGAD üyeleri beni şaşırttı. İlk defa dzenlememize rağmen tahminim üzerinde yılın gazetecileri ödüllü yarışmasına talep oldu. Hem bu yüzden hem üyelerden gelen talep üzerine başvuruları bir ay uzatarak İYGAD yürütme kurulu olarak, ödül törenine başvurmak isteyen gazetecilerin 30 Temmuz 2016 tarihine kadar dosyasını teslim etmesi gerektiğine karar verdik' Dedi.
 
REFİK BEK GİTTİ MÜGE CESUR GELDİ
Öte yandan işleri yoğunluğu ile Yürütme Kurulu'ndan istifa eden Refik Bek'ten boşalan üyeliğe Silivri'li gazetecileri temsilen yedek yönetim kurulu üyelerinden Müge Cesur  getirilirken, İYGAD'a yeni üyelik başvuruları da onaydan geçti. Hüseyin Şengül, Sibel Gülersöyler ve Baki Çiftçi, İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Üyeleri arasına girdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.