İYGAD projeleri Meclis'te

İYGAD projeleri Meclis'te
İYGAD üyeleri için İETT'den ücretsiz ulaşım ve İSPARK'tan ücretsiz otopark imkanı sağlanması amacıyla görüşmeler devam ederken, AK Parti ve CHP Grup Başkanvekilleri, konuyu İBB'nin Kasım ayı meclisinde gündeme getirecek.

İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD) Yönetimi, Ekim ayı olağan toplantısını yaptı.

Avcılar Çardak Restoran'da gerçekleştirilen toplantıya Hasan Hınıslı’nın Başkanlığında; Yönetim Kurulu, Disiplin kurulu, Denetim kurulu üyeleri ve yedekleri katıldı.

Toplantıda, gazeteleri aracılığıyla üyelikten ayrılma duyurusu yapan İYGAD üyelerinin son durumu ile Facebook hesaplarından üyelikten ayrılmak isteyen üç kişinin durumu konuşuldu.

Bu kişilerin üyeliklerinin düşürülmesi geçerliliğini korurken, facebook aracılığıyla istifa edenlerden ise oluşturulacak bir komisyon tarafından yüz yüze görüşüldükten sonra ilk toplantıda netlik kazandırılmasına karar verildi.

 

OTOPARK VE ULAŞIM KONULARI KASIM AYINDA MECLİS'TE

Öte yandan, İYGAD üyelerinin İETT ve İSPARK imkanlarından ücretsiz yararlanmaları için girişimler devam ediyor. Başkan Ali Tarakçı, yaptığı son görüşmeleri yönetim kuruluna aktardı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK Parti ve CHP Grup Başkanvekilleriyle geçtiğimiz hafta içinde tekrar görüşen Tarakçı, Kasım ayında yapılacak meclis toplantısında bu konunun ele alınacağını söylediklerini yönetim kuruluna bildirdi.

 

KILIÇDAROĞLU, BAHÇELİ VE TOPBAŞ'A ZİYARET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a önümüzdeki günlerde ziyaret yapılacağı ve programların oluşturulduğu belirtildi.   

Gündem görüşmeleri sona ererken, Kasım ayında toplantının ise Mehmet Mert ve Nurettin Girgin başkanlığında gerçekleştirilmesine karar verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.