İYGAD, terörü lanetledi...

İYGAD, terörü lanetledi...
İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD), Türkiye'yi yasa boğan, İstanbul’da meydana gelen alçak terör saldırısınını lanetledi.

İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD) Başkanı Mehmet Mert, yaptığı basın açıklamasında 10 Aralık 2016, Cumartesi akşamı, Beşiktaş Vodafone Arena yakınında düzenlenen hain terör saldırısını kınayarak, basın kuruluşlarını ve basın mensuplarını terör haberleri konusunda duyarlı olmaya çağırdı. 
İYGAD Başkanı Mert açıklamasında şu sözlere yer verdi:
"Terör bir kez daha ülkemizi kana bulayarak çirkin yüzünü ortaya koydu. Oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrası polisler tarafından fark edilen canlı bomba kendini patlattı. Kalleş saldırılarda 27'si polis 29 kişi şehit oldu, 166 kişi yaralandı. Şehitlerimizin anısına 1 günlük milli yas ilan edildi.
Halkımıza ve kahraman polislerimize düzenlenen haince, vahşice, kahpece saldırıyı nefretle kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu hain saldırılar bizi asla yıldırmayacak, tam tersi milletçe birbirimize kenetlenmeyi sağlayacaktır. Kim ne yaparsa yapsın; bu aziz vatan, bu aziz millet kararlılıkla yoluna devam edecektir.
Türkiye'nin tek yürek teröre karşı dimdik duracağına ve milletçe omuz omuza bu karanlık dönemi aşacağımıza inanıyoruz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.