KRT TV neden kapanıyor? KRT TV sahibi Duygu Duyum kimdir?

KRT TV neden kapanıyor? KRT TV sahibi Duygu Duyum kimdir?
Medyada kapatılma haberleri ardı ardına geliyor. 2009 yılında yayımlanmaya başlayan Habertürk’ün basılı yayın hayatına son verme kararının haberinden sonra bir kapatma haberi de KRT TV’den geldi. Peki ya kanal neden kapanıyor, sahibi Duygu Duyum kimdir?
Türkiye'nin ilk kültür ekranı olan KRT TV'nin kapanacağı açıklandı. Kültür TV’nin yayın hayatına gelecek ay son vereceği belirtildi. Açıklamanın TV’nin sahibi Duygu Duyum’dan geldiği belirtildi.



KRT TV neden kapanıyor? KRT TV sahibi Duygu Duyum kimdir?

Avukat-Yazar Fidel Okan sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında kanalın sahibiyle görüştüklerini belirterek, “Biraz önce @krtkulturtv sahibi Didem hanımla uzun bir görüşme yaptık. Şimdi aldıkları kararla KRT'nin yayın hayatına gelecek ay son vereceklerini açıkladı! ‘Bu kararı alırken çok zorlandık ya boyun eğecektik ya da kanalı kapatacaktık, mecbur kaldık çok üzgünüz’ dedi”  ifadelerini kullandı. Halk TV de yaşanan bu gelişmeyi haber bülteninde son dakika haberi olarak duyurdu. KRT TV Genel Müdürü, mesleği yönetmenlik.



Cem Küçük’ten KRT TV yorumu

KRT TV hakkında daha önce Cem Küçük ilginç açıklamalarda bulunmuştu. Cem Küçük, KRT'nin PKK'lıların kanalı olduğunu savunarak, ilk KHK ile kapatılması yönünde çağrı yaptı. KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'yı işaret edip Cilara’nın sürekli PKK'lıları ekrana çıkardığını söyleyen Cem Küçük, "Stüdyoları İstanbul'da, kapatın bunları ya, PKK'nın yayın organı gibi davranamazsın. KRT, bildiğin PKK yayın organı gibi. Çağlar Cilara diye bir tane ne karın ağrısı bir tip var orada, PKK'lı mıdır ne karın ağrısı belli değil, Garo Paylan'lar bilmem ne, devlete küfrettiriyorlar, bu fikir özgürlüğü değil arkadaş, ilk KHK ile o kanal kapatılsın, buradan yetkililerimize sesleniyorum zaten dün onlar bana bunu hatırlattılar, KRT TV muhtemelen kapanır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum