Küçük Ağa kanal mı değiştirecek?

Küçük Ağa kanal mı değiştirecek?
Küçük Ağa dizisi Show TV’de mi yayınlanacak? Kanal D’de geçen hafta final yapan Küçük Ağa dizisiyle ilgili şaşırtan iddia
Geçtiğimiz Salı günü final bölümü ile ekranlara gelen Küçük Ağa dizisinin Kanal Değiştireceği iddia edildi. Küçük Ağa dizisinin Show TV’de devam etme durumu ortaya çıktı. Küçük Ağa dizisi geçtiğimiz salı günü ekrana gelen 50. bölümüyle Kanal D’de final yapmıştı. Son haftalarda aldığı düşük reytingler sonucunda yayından kaldırılmasına karar verilen dizinin şimdilerde Show Tv’de yeni sezonda başlaması gündemde. Erler Film’in Show Tv ile Küçük Ağa dizisi ile ilgili görüştüğü ve nihai neticenin önümüzdeki günlerde belli olacağı belirtildi.
 
Küçük Ağa dizisinin kötü sonla biten finali de seyircinin tepkisini çekmişti. Final bölümünde tam işler yoluna girmişken Sinem (Birce Akalay) ve Ali (Sarp Levendoğlu)’nin bir trafik kazasında öldürülmesi, izleyicilerin sosyal medyada adeta kıyamet koparmalarına neden oldu.
 
Dizinin seyircileri sert bir dille finali sevmediklerini ve daha mutlu bir sonu hak ettiğini belirtirken bazı izleyiciler ise dizinin sonunda bitiyor olmasından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.
 
28 Ocak 2013'te yayın hayatına başlayan dizi, kısa zamanda ekranın yeni fenomenine dönüşmüş ve başarılı bir performans sergilemişti. Ancak yeni sezonda istenilen sonuçları alamayan yapımın önce saati, sonra da kaderi değişmişti. Dizinin başrollerini ise Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Emir Berke Zincidi ve Zeki Alasya paylaşıyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.