KÜPE FM 20. YAŞINI KUTLADI

KÜPE FM 20. YAŞINI KUTLADI
Küpe FM 20. Yaşını Silivri Atatürk Meydanında dinleyicileriyle birlikte kutladı.

Trakya’nın en çok dinlenen radyoları arasında yer alan ve Dilek &Rıdvan Sırdaş çiftinin Yönetim Kurulu Başkanlığında yayın hayatında 20. Yılını dolduran Küpe FM, yeni yaşını sahilde düzenlenen konserle kutladı.

Yerel sanatçıların ve Halkoyunları ekiplerinin de sahne aldığı gecede, çekil yapılarak çeşitli hediyelerde dağıtıldı. Şölen havasında geçen 20. Yaş günü kutlamasında, Haberdar Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert’e, Haberdar Gazetesi Haber Müdürü Fatma Sarıbıyık Yıldırım’a ve ilçede bulunan basın mensuplarına Küpe FM’e destek verdikleri için plaket verilerek, teşekkür edildi. 

DİNLEYİCİLERİ İLE BİRLİKTE KUTLADI

Silivri’nin en çok dinlenen radyosu olan Küpe Fm 20. yaşını Atatürk Meydanında dinleyicileri ile birlikte kutladı. 20. yıla özel düzenlenen Yaza Veda Konserine Eski İç İşleri Bakanı İsmet Sezgin, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, CHP belediye meclis üyeleri, MHP İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Nurullah Arıkan, DP İlçe Başkanı Halide Avlu, dernek ve sendika başkanları ile çok sayıda dinleyicisi katılarak, Küpe FM ailesini yalnız bırakmadı.  

SANATÇILAR VE DANS GÖSTERİLERİ MEST ETTİ

Şölen havasında gerçekleştirilen 20. Yıl kutlama gecesinde İbrahim Orçin, Volkan Yaran, Muharrem Aydoğan, Akif Kapısız, Lal Sönmez,Erhan Erkal, Ensar Tunç, Gökhan Ay, Mustafa Sevim de sahne aldı. Aslı Seda Sezen Solmaz’ın eğitmenliğinde sahne alan Aslıtolia Halk Oyunları Ekibinin dans gösterisi geceye damgasını vururken, Özcan Sütçüoğlu Başkanlığında Ahenk Sanat Kulübü Halk Oyunları Ekibi ve Elit Dans Halk Oyunları Ekibi de sahne alarak izleyicileri coşturdu. 

KÜPE FM’DEN HEDİYE YAĞMURU

Gecenin sunuculuğunu ise Küpe FM’de “Bay Bilici” olarak program yapan Radyocu Kamil Bilici yaptı.  Konser aralarında yapılan hediye çekilişlerde şanslı dinleyicilere ve  Küpe FM ile çalışan esnaflara sürpriz hediyeler dağıtıldı.  Çekilişleri Protokol üyeleri ve sanatçılar yaptı.

Haberdar Gazetesi Ailesi olarak Küpe FM Ailesinin 20. Yaşını kutluyor, yayın hayatında nice 20. Yıllar diliyoruz…

Haber/ Fatma Sarıbıyık Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum