Medya, sanat, iş dünyası ve STK’lar, Gazeteciler Gecesi’ne katıldı

Medya, sanat, iş dünyası ve STK’lar, Gazeteciler Gecesi’ne katıldı
Ahmet Ermiş tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle organize edilen özel gece muhteşemdi. Dev orkestra ile sahneye çıkan Ahmet Ermiş, davetlileri doyasıya eğlendirirken, ünlü oyuncu Yasemin Yalçın’ın özel konuk olarak katıldığı programda unu
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazeteci Ahmet Ermiş tarafından organize edilen eğlence programının bu yıl 3’üncüsü yapıldı. Şömine Restaurant’ta düzenleyen geceye; İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD) Başkanı Mehmet Mert, Akşam Gazetesi eski Yazıişleri Müdürü Mustafa Dolu, “Yasemince” adlı komedi programıyla tanınan ünlü oyuncular Yasemin Yalçın ve eşi İlyas İlbey, Esnaf Odası Başkanı Nuray Koçer, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan, Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Rizeliler Derneği Başkanı Sinan Azder, Silivri Güreş Ağası Çetin Ceylan, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şubesi Başkanı Süheyl Kırkıcı, Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta, Kasaba Taraftar Gurubu Başkanı İrfan Bozdağ, Samsunlular Derneği Başkanı Bilhan Ahçıoğlu, Ladikliler Derneği Başkanı Fatih Zeybek, Yazıcı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Celaletin Yazıcı, Mesan Kilit A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mertöz, Servis Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Oturak, yaygın ve yerel gazete temsilcileri, muhtarlar ve işadamları katıldı.  


TARAKÇI’YA HEDİYE, İŞADAMLARINA PLAKET
Eren Ermiş’in sunuculuk yaptığı programda, gazetecilik mesleğinin zorluklarını anlatan ve basın mensuplarının fotoğraflarının yer aldığı slayt izletildi. 20 Kasım’da silahlı saldırıya uğrayan Ali Tarakçı için hazırlanan hediye, İrfan Ermiş tarafından Fatma Sarıbıyık’a verildi. Ayrıca geceye katkılarından dolayı Yazıcı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı ve Mesan Kilit A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mertöz’e teşekkür plaketi verildi. Plaketleri Cihangir Davutoğlu ve Mehmet Mert takdim etti. Günün önemine istinaden fotoğraf makinesi şeklinde yaptırılan pasta gazeteciler tarafından kesildi.  


ERMİŞ OYNATTI, ÇETİN YAKTI
Gecede işadamı Ferhat Çetin tarafından salon içerisine çiğköfte sofrası kuruldu ve gecenin ilerleyen saatlerinde davetlilere ikram edildi. Programın ikinci bölümünde Ahmet Ermiş, dev orkestra ile birlikte sahneye çıktı. Söylediği şarkılar ile katılımcıları eğlendiren Ermiş, masaları tek tek gezerek piste davet etti.
Gazeteciler için düzenlenen özel geceye, 'Yasemince' adlı komedi programlarıyla bilinen ünlü oyuncular Yasemin Yalçın ve eşi İlyas İlbey de katılırken, 2014 yılında 'Arasırabesk' adıyla çıkardığı albümünden şarkılar seslendiren Yalçın, geceye renk kattı. Ahmet Ermiş’in sahnesiyle devam eden programda, işadamı Celalettin Yazıcı Zeybek oynarken, gazeteci Mehmet Mert ise Kafkas oyunuyla dikkatleri üzerine çekti.


SPONSORLARA TEŞEKKÜR EDİLDİ
Gecenin sponsorları olan Silivri Belediyesi, Yazıcı Yapı, Mesan Kilit A.Ş, Bayburtlu İnşaat, Beşler Sucuk, GökUn, Servis Turizm, Erga Reklam, Silivri Müzik Evi, By Aytaç, Çizgi Kolejleri, Sütlü Pastanesi, Adres Giyim ve Çetin Gayimenkul’e teşekkür edildikten sonra program sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.