Melek Bayhan toplumsal sorunlara proje üretecek

Melek Bayhan toplumsal sorunlara proje üretecek
İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD) Yönetim Kurulu Üyesi, Gazete365 Genel yayın Yönetmeni Gazeteci-Sosyolog Melek Bayhan, İstanbul Üniversitesi Aile Danışmanlığı Sertifikası programını başarıyla tamamlayıp Aile Danışmanı unvanını aldı.

 

Gazete365'in Genel Yayın Yönetmeni, Gazeteci-Sosyolog Melek Bayhan, İstanbul Üniversitesi’nde eğitim gördüğü “Aile Danışmanlığı Sertifikası” programını, büyük başarıyla tamamladı. Doktor, Psikolog ve Sosyologların katılabildiği Aile Danışmanlığı Sertifikası eğitiminde, üstün performans gösteren Gazeteci Melek Bayhan, vize ve finallerde yüksek puan alarak “Aile Danışmanı” unvanına hak kazandı.

 

15 yıldır gazetecilik mesleğinde büyük başarılara imza atarak, bu dalda önemli ödüller alan İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD) üyesi Sosyolog Melek Bayhan, üstün başarıyla aldığı Aile Danışmanlığı Sertifikası ile de büyük projelere imza atmaya hazırlanıyor.

 

Gazete365’te kaleme aldığı toplumsal konularla ilgili yazıları ve haberleriyle okuyucuların takdirini toplayan Melek Bayhan, aile danışmanlığının yanında sosyolog gözüyle de topluma hizmetini sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.