OLCAY KASIMOĞLU’NUN KİTABI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

OLCAY KASIMOĞLU’NUN KİTABI GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Şair-Yazar Olcay Kasımoğlu’nun uzun süredir beklenen kitabı nihayet kitap raflarında yerini aldı. Kasımoğlu kitabının tanıtım ve imza gününü Bakırköy Ziya Türkü Evi’nde dostlarıyla bir arada yaptı.

Çıngı yayınevinin etiketiyle kitapçı raflarında yerini alan Şair-Yazar Olcay Kasımoğlu’nun “Yüreğimde sakladığım son sözüm” isimli eseri  tam 181 şiirden oluşuyor.

ŞİİRLERİNİ KİTAPLA TAÇLANDIRDI

Yıllardır yazmasına rağmen dostlarının  ‘Artık bir kitapta yer vermelisin’ baskılarına dayanamayarak seçkin şiir ve anlatının yer aldığı ilk kitabı çıkarmanın heyecanını da birlikte yaşayan Olcay Kasımoğlu’nu dostları yalınız bırakmayarak bu heyecanını paylaştı. HABERDAR ve www.haberdar.com.tr köşe yazarı  Olcay Kasımoğlu aynı zamanda  Devlet hastanesinde başarılı bir hemşire olarak çalışıyor.

ŞAİRLER KASIMOĞLU’NUN ŞİİRLERİNİ OKUDU

Sunum konuşmalarını Gazeteci Mustafa Küpeli’nin organize ettiği  “Yüreğimde Sakladığım Son Sözüm!” isimli 194 sayfalık şiir kitabınında yer alan şiirleri Kasımoğlu’nun kendisinin yanı sıra Şair arkadaşları Metin Kaya, Tuncer Avcı, Hüsnü Arıkan, Süleyman Ekinci, Gülşen Şenderi de kitapta yer alan şiirleri seslendirerek Olcay kasımoğlu’na destek sundular.

GAZETECİLERDEN YOĞUN KATILIM!

HABERDAR Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert’inde katıldığı  Olcay Kasımoğlu’nun  kitap tanıtım gününe Himmet Taşdemir ve Hame Hace gibi sanatçıların yanı sıra, yazarın gazeteci dostları;  Hasan Hınıslı, Yunus Arıkan, Celal Karaali, Lütfü Bulut, Filiz Demir, Gürsel Karasansar, Osman İslamoğlu, Burhannettin Yılmaz, Gürbüz Küpeli, Sait Timur de katıldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum