Rastgele Ali Birerdinç

Rastgele Ali Birerdinç
Yıllarca haber peşinde koşan usta gazeteci Ali Birerdinç, eski bir avcı olduğu için 9 yıldır YABAN TV için av peşinde koşuyor.
 Televizyon dünyasında son sürat yükselen YABAN TV’de yaptığı av programları ile Ali Birerdinç, av dünyasının en çok sevilen simaları arasına girdi.

 

Birerdinç, sadece av programları değil, denizcilik programları ile de YABAN seyircilerinin karşısına çıkıyor. Ali Birerdinç, yaptığı “Yat, yelken ve Deniz” programı da yelken dünyasının en sevilen programlarından.

Birerdinç’in, hazırlayıp sunduğu “Yat, Yelken ve Deniz” programı Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Spor Yazarları Derneğince en başarılı spor programı olarak ödüllendirildi.

 


 Usta gazeteci Ali Birerdinç’in, “Rastgele Ali Birerdinç” adlı programı ile Türkiye’de avlanmadık yer, gitmediği şehir, köy ve kasaba kalmadı.

 

Van’dan Edirne’ye, Samsun’dan Osmaniye’ye kısaca ülkenin kuzeyinden, güneyine, doğusundan, batısına kadar birçok yerde “Rastgele Ali Bireridnç” programlarını çeken Birerdinç, gittiği yerlerde inanılmaz derecede sevgi ile karşılanıyor.

 

 Av programlarında avcıları eğiten ve yönlendiren mesajlar vermeyi de ihmal etmeyen Birerdinç, bazı avlarda fidan ya da tohumlar dikiyor ve avcılara da diktirtiyor.

 

 Sıkı bir çevreci olduğu kadar sıkı bir doğa ve deniz tutkunu olan Ali Birerdinç, YABAN TV.Com WEB sayfasında yazdığı köşe yazılarından oluşturduğu “Av Peşinde Bir Gazeteci” adlı kitabı YABAN Yayınlarından yayınlandı ve av camiasından büyük ilgi gördü. Ali Birerdinç’in daha önce yayınlanan, gazetecilik anılarını anlattığı “Yaz Baba” adlı kitabı da büyük ilgi görmüştü.

 


HATSAN Silah Sanayisi’nin sponsoru olduğu “Rastgele Ali Birerdinç”, çiftçiler büyük zarar veren domuzların avlanmasını isteyen çiftçilerin davetlerine uyarak o yörelerde arkadaşları ile domuz avları yapıyor.

 

 Birerdinç, son gittiği Bilecik Söğüt’te yaptığı avda 13 domuz zararsız hale getirildi. Ali Birerdinç,Söğüt’ün Çaltı köyünde yılbaşında yağan yoğun kar yağışı nedeniyle çöken binlerce seranın haberini de Türkiye’ye YABAN TV kanalı ile duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.