Tahir Yaman'ın 38.nci yılı kutlaması

Tahir Yaman'ın 38.nci yılı kutlaması
Magazin gazetecilerin duayeni Tahir Yaman, meslekte 38.nci, yamanmagazin.com'un 4.ncü, 60.ncı yaşını sanatçı dostları, gazeteci arkadaşları ve kızı Çağıl'la birlikte Göknur'un sahne aldığı Zorba Taverna'da kutladı.

   Geceye ,Prenses Romalı Perihan, Deniz Akbulut, Atatürk Kültür Vakfı Başkanı Gül Karyaldız, Bahar Öztan, Nil Ünal, Seda Üren, Özlem Ören, Arzu Öztürk, Levent Çekiç, modacı Ürkan Miras, Rumelili Orhan Kemal Kardeşler, Astroloğ  Aras, Furkan Kızılay, (Havuç), iş dünyasından Mantıcı Hoca'nın sahipleri Kadir Yücelbaş,Reyhan Akman   gibi sanat ve iş dünyasından birçok davetli katıldı.
  Gecenin ilerleyen saatlerinde gazeteci Yaman'ın coşkuyla kesilen pastasına sanatçı dostları ve gazeteci arkadaşları eşlik etti,.Pastayı kızı Çağıl ile pastayı  kesen Yaman, kısa bir konuşma yaparak katılan herkese teşekkür etti.
 Pastanın kesiminde sonra geceye katılan  Bahar Öztan, Nil Ünal, Deniz Akbulut, Seda Üren, Arzu Öztürk sahneye çıkarak birer şarkı söylediler. Göknur'un davetlileri coşkuyla eğlendirdiği gecede onlarca  tabak kırıldı. Sanatçı Göknur ve Zorba Taverna Taverna'nın sahibi gece boyunca davetlilerle yakından ilgilendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.