Toprak ve Aygün Frankfurt'a davetli

Toprak ve Aygün Frankfurt'a davetli
CHP'li Belediye Başkanı Handan Toprak Benli ve Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün Frankfurt' ta 'demokrasi' yi konuşacaklar.
Almanya’nın Frankfurt şehrinde, “Demokrasi’ konulu bir panel düzenlenecek. Panele Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli konuşmacı olarak katılacak.  Etkinlik, 1 Mart 2015 Pazar günü saat 14:00’te, Homburger Landstr. 285, 60433 Frankfurt adresindeki, Interkulturelle Schule Rhein Main’da (IKS) yapılacak.
Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün’nün de konuşmacı olarak yer alacağı panelde Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak yerel demokrasinin önemine değinecek. Panelde ayrıca, Türkiye'nin içerisinde bulunduğu kritik süreçte, Cumhuriyet'in en önemli kazanımı olan demokratik yapının erozyonu ve gittikçe güçlenen otoriter düzenlemelerin ülkeye etkisi değerlendirilecek.  Başkan Dr. Toprak Benli ve Aygün, ertesi gün (2 Mart 2015 Pazartesi) Hessen Eyalet Meclisi’nde Türk kökenli milletvekilleri  ve Almanya Sosyal Demokrat Parti Belediye Başkanları ile bir araya geldikten sonra Türkiye’ye dönecekler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.