Türkiye'nin İlk Video Müzik Kanalı Kral TV, 1 Şubat'ta Yayın Hayatına Son Verecek

Türkiye'nin İlk Video Müzik Kanalı Kral TV, 1 Şubat'ta Yayın Hayatına Son Verecek
Doğuş Grubu, Türkiye'nin ilk video müzik kanalı olma özelliğini taşıyan Kral TV'yi kapatma kararı aldı. Kanal yayın hayatına 1 Şubat'tan itibaren dijital ortamda devam edecek.
Doğuş Grubu bünyesinde yer alan Kral TV kapanıyor. Türk televizyonculuk tarihinde önemli bir yere sahip olan kanal 1 Şubat'tan itibaren yayın hayatına dijitalde devam edecek.

1994 yılında Cem Uzan tarafından kurulan ve Türkiye'nin ilk video müzik kanalı olma özelliğini taşıyan Kral TV'nin Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre, kanal 1 Şubat'tan itibaren televizyon yayınına son verecek. Yapılan açıklamada kanalın yayın hayatına dijitalden devam edeceği belirtildi.

"YAYINLARINA SADECE DİJİTALDE DEVAM EDECEK"

Kral TV'nin Twitter üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde:

"Kral TV, 1 Şubat'tan itibaren yayınlarına sadece dijitalde devam edecek… 1 Şubat itibariyle sadece Kral Mobil Uygulaması, Apple TV Kral Uygulaması, Kral Müzik YouTube Kanalı, kralmuzik.com.trve çok yakında Smart TV üzerinden yayınlarına devam edecek!"

DOĞUŞ GRUBU 95 MİLYON DOLARA SATIN ALMIŞTI

Kral TV, TMSF tarafından 15 Haziran 2008'de düzenlenen bir ihaleyle 95 milyon dolar karşılığında Doğuş Yayın Grubu bünyesine geçmişti. Son yıllarda eski popülerliğinden uzak bir performans sergileyen kanal, bu yıl Kral Pop ve Kral World kanallarını da Kral TV bünyesine katarak yeni bir oluşuma gitmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.