UİKAD ödül verdi

UİKAD ödül verdi
Uluslararası İş Kadınları Derneği (UİKAD) 1'inci Yıl Kutlama ve Ödül Gecesi'nde, İstanbul Gazeteciler Dernek (İGD) Başkanı Mehmet Mert'e ödül verdi

Uluslararası İş Kadınları Derneği, Büyükçekmece Albatros Mastika Restoran'da 1'inci Yıl Kutlama ve Ödül Gecesi düzenlendi. UİKAD Başkanı Arzu Yılmaz'ın ev sahipliğini yaptığı gecede sanatçılar; Samet Ustaoğlu, Şahin Özlem, Fransua Garo, By Cenk ve Çılgın Metin sahne aldı. Azra Görgün Kaynarken ile Tunç Metin Irmak'ın sunuculuğunu yaptığı gecede AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, Dekav Kanser Vakfı Başkanı Prof. Dr. Gürkan Öztürk, World Türk Televizyon Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı, Yardımcısı Mehmet Erdağı, İGD Başkanı Mehmet Mert, Serap Örnek Dikiş, Dilek Bozkurt, Erkan Sönmez, Erdal Bağcı, Ferhan Aral, Gökhan Yağmur, Mehmet Remzi Tanış, Çılgın Metin ve Fransua Garo da ödül aldı.

Hayata değer katıyorlar

Gecede konuşan UİKAD Başkanı Arzu Yılmaz, “Bugün dostlarımızla sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çok güzel bir gecedeyiz. Bugün burada ödül alan bütün arkadaşlarımız hayata değer katan insanlar. Her birine verdikleri emekler için ne denli teşekkür etsek az gelir” diye konuştu.

Yaşamı renklendiriyorlar

Gecede ödül alan İGD Başkanı ve Damga Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mert de, “Sivil toplum yöneticiliği önemli bir gönül esasıdır. Bugün burada da gördüğüm kadarıyla onlarca kadın bu derneğe gönül vermiş, bir araya gelmiş. Başta kadınlar olmak üzere yaşamı renklendirmeye çalışan insanlara faydalı olmaya çalışıyorlar. Bu gerçekten çok anlamlı. Bizi de gazetecilik dalında ödüle layık gördükleri için, kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.