“Yılın Sosyal Sorumluluk Ödülü” Çatalca Belediyesi’nin oldu

“Yılın Sosyal Sorumluluk Ödülü” Çatalca Belediyesi’nin oldu
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın sosyal sorumluluğa verdiği önem ve değer bir kez daha ödülle taçlandı.
Çatalca Belediyesi "Yılın Sosyal Sorumluluk Ödülü’ne layık bulundu. Magazin Oskarları Ödülleri sahiplerini bulurken "Yılın Sosyal Sorumluluk Ödülü” Çatalca Belediyesi’nin oldu.
İnternet medyasında 17. yılını kutlayan Magazinci.com’un geleneksel hale getirdiği “Magazin Oskarları Ödül Töreni, Wyndham Grand Levent İstanbul Hotel’de yapıldı. Törende Yılın Sosyal Sorumluluk Ödülü’ne layık görülen Çatalca Belediyesi’nin ödülünü, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı temsilen Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın aldı.

Sosyal sorumluluk öncelikli çalışmamızdır

Ev sahipliğini magazinci.com yayın yönetmeni Nurettin Soydan’ın yaptığı “Magazinci.com 17. Yıl İnternet Medyası Magazin Oskarları Ödül Töreni’nde, iş, medya, televizyon , müzik, sinema ve tiyatro dallarında bir çok isme ödülleri verildi. Çatalca Belediyesi adına verilen ödülü alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın, “Çatalca Belediyesi olarak Başkanımız Cem Kara önderliğinde sosyal projelere her zaman önem veriyoruz. Belediyemizin gerçekleştirdiği sosyal projelerin kamuoyunda yarattığı algının dikkat çekmiş olması ve ödüle layık görülmesi hepimizi onurlandırmıştır. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz, belediyemiz için takdir edilen ödülü bu güzide topluluk önünde Sayın Başkanım Cem Kara adına almaktan büyük gurur duyuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.