Yılmaz, Beylikdüzü’nü “MAYA”ladı

Yılmaz, Beylikdüzü’nü “MAYA”ladı
Bölgemizin tanınmış kalemlerinden gazeteci Çetin Yılmaz, yeni bir sektörde daha hizmet vermeye başladı.

 ÇTN Medya Grubu olarak başarılı çalışmalara imza atan Yılmaz’ın Beylikdüzü’nde hizmete sunduğu “Maya Çiçek & Çikolata” isimli yeni işyerinin açılışı adeta yıldızlar geçidine sahne oldu.

MAYA ÇİÇEK AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Beylikdüzü Barış Mahallesi, Enver Adakan Caddesi, Peyami Safa Sokak üzerinde bulunan, Semerkand Line AVM'de açılan “Maya Çiçek”in açılış kurdelesini Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, HDP PM Üyesi İlkay Yenigün ve il yöneticisi Maarif Alparslan birlikte kestiler. Alternatif Doğuş Gazetesi imtiyaz sahibi Çetin Yılmaz’ın yeni işletmesinin açılışına İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD) Başkanı Mehmet Mert ile birlikte birçok basın mensubu ve sanatçı katılırken, bölgede faaliyet gösteren iş dünyasının önemli isimleri de kokteylde boy gösterdi. 

İMAMOĞLU: YILMAZ’IN BAŞARILARINI SEVGİYLE İZLİYORUM

Açılış kokteylinde bir konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazeteci Çetin Yılmaz’ın yaptığı her işte başarılı olduğunu ve bunu sevgiyle izlediğini söyledi. Başkan İmamoğlu, “Çiçekçi güzel olmaz mı, neticede sattığı ürün çok güzel, çiçek satıyor. Çiçeğin içinde barındırdığı bütün güzel mesajlar topluma yansısın, insanlar mutlu - mesut bir şekilde iyi günleri için, çiçek alıp evine gitsin, ya da bir arkadaşını ziyarete gitsin. Dolayısı ile Çetin kardeşimizin de işi çok olsun” diye konuştu. Eşi ve kızı için çiçek alan İmamoğlu, konuklarla sohbete devam etti. 

YILMAZ: GAZETECİLİĞE DEVAM EDECEĞİM

Konuklarına hitaben konuşan Maya Çiçek firmasının sahibi Çetin Yılmaz, firmayı eşi ve kızı için açtığını ifade etti. Açılışa katılanlara teşekkürlerini de ifade eden Yılmaz, “Yıllardır gazetecilik yapıyorum. Hep İstanbul’un farklı semtlerini takip ederdik ama buradan gururla ifade ediyorum ki, bundan sonra İstanbul bizi takip edecek. Kalitenin ve başarının adresi olacağız” dedi. 

İşletmenin eşi ve kızına armağanı olduğunu da sözlerine ekleyen Yılmaz, aile şirketi olarak halkın hizmetine sunulacak değerler ve konseptlerle devam edeceklerini, ''Maya Çiçek''olarak markalarını öne çıkarmak istediklerini ifade etti. Hizmetlerinin 7 gün 24 saat devam edeceğini, her saatte sipariş verilebileceğini, fahiş paralar ile konsept almaya gerek olmadığını da belirten Çetin Yılmaz, uygun fiyat politikası uyguladıklarını ve İstanbul'un 3. bölgesinde ağırlıklı olmak üzere şubeleşmeye gideceklerini söyledi.

BEYLİKDÜZÜ’NE ve BÖLGEYE DEĞER KATACAK

İYGAD Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Yılmaz'ın sahibi olduğu Maya Çiçekçilik'in açılışına bölge siyasileri, işadamları, gazeteciler ve sanatçılar yoğun ilgi gösterdiler. Günün ilerleyen saatlerine kadar devam eden açılış kokteyli adeta bir yıldızlar geçidi haline geldi. Konuklar, çiçek dükkanını beğendiklerini ifade ederlerken, “Bu işletme hem Beylikdüzü’ne ve hem de bölgemize değer katacak” diye yorumlarda bulundular. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.