Yunus Arıkan’dan ‘Yerel Yönetimler için Halkla İlişkilerin Önemi’ Semineri

Yunus Arıkan’dan ‘Yerel Yönetimler için Halkla İlişkilerin Önemi’ Semineri
Çatalca Belediyesi “Yerel Yönetimler için Halkla İlişkilerin Önemi “ Seminerineev sahipliği yaptı.Gazeteci Yazar Yunus Arıkan’ın Çatalca Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği seminerdebelediyeciliğin tümüyle bir halkla ilişkiler konusu olduğuna


Çatalca Belediyesi eğitim semineri kapsamında Gazeteci Yazar Yunus Arıkan’ın konuşmacı olarak yer aldığı ‘Yerel Yönetimler için Halkla İlişkilerin Önemi’ Semineri düzenledi. Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve personelinin katılımıyla gerçekleşen seminerde, yerel yönetimlerde çalışan her bir bireyin halkla ilişkilerdeki tutumu üzerine konuşuldu.


Halkla ilişkiler bir ihtiyaçtır


Demokratik toplumlarda halkın güven ve desteği olmadan başarının sağlanamayacağının altını çizen Arıkan “Halkla ilişkiler birimigiderek büyüyen yapılarda meydana gelen karmaşıklığı önleme ihtiyacı sonucu doğmuştur. Yapılan çalışmalardan kamuoyunun bilgisi bu birim sayesinde olur”şeklinde açıklamalarda bulundu.Seminer sonunda yöneltilen soruları da cevaplayan Gazeteci Yazar Yunus Arıkan’a,Çatalca Belediyesi İnsan Kaynaklarından sorumlu Başkan Yardımcısı Cengiz Uçar tarafından çiçek verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.