Zirvedeki Gazeteciler ödüllerine kavuşuyor...

Zirvedeki Gazeteciler ödüllerine kavuşuyor...
İstanbul Gazeteciler Derneği tarafından artık gelenekselleşen 'Zirvedeki Gazeteciler' ödüllerine 26 Ekim 2018 Cuma akşamı kavuşuyor. Hilton Hotel Avcılar'da düzenlenecek yemekli ödül töreninde ayrıca Cumhuriyet kutlaması da yapılacak...
Cumhuriyet haftasına denk geldiği için cumhuriyet kutlaması eşliğinde gerçekleşecek zirvedeki gazeteciler ödül töreni için toplanan, İstanbul Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu bu özel gecede görev dağılımında da bulunarak organizasyonun eksiksiz tamamlanması için kolları sıvadı.
Davetlilerin koyu renk kıyafet ve eşli katılım sağlayacağı gece; 26 Ekim 2018 Cuma akşamı Hilton Hotel Avcılar'da gerçekleşecek.

Artık gelenekselleşen artık geleneksel, 'Zirvedeki Gazeteciler' ödüllerinde; Haber, Fotoğraf, Sayfa Düzeni, Röportaj, Köşe Yazısı, İnternet Haber Sitesi, Gelecek Vaad Eden Gazeteci Adayı, Yaşam Boyu Onur Ödülü, adı altında, sekiz dalda ödül dağıtılacak.

ÇALIŞAN VE ÜRETENE ÖDÜL

İGD Başkanı Mehmet Mert tören öncesi yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Bugün İGD 16.Yılını geride bırakırken, kurumsal kimliye sahip, İstanbul genelinde yüze yakın yayın organını bünyesinde barındıran, her yayın organının en az bin okuru olduğunu düşünürsek 100 bin okura hitap eden bir meslek örgütü olmayı başarmıştır. Şimdiye kadar gazetecilik mesleğinin çıtasını yükseltici, meslektaşlar arasında dayanışmayı sağlayıcı hizmetlerle birlikte, eğitici ve öğretici seminerler, paneller, söyleşiler de düzenleyen İGD son üç yıldır bir gelenek başlatarak işini en iyi yapanlar arasından bazılarını ödüllendirme yoluna gitti.

İstedik ki bu ödüller gerek demokrasi kültürümüzün yaygınlaşmasına katkı sunsun, gerek meslektaşlar arasında tatlı bir rekabet başlatsın, gerek ise gazetecilik mesleğinin daha üst seviyelere taşınmasını sağlasın.

Bu ödüllerin belirlenmesini sağlayan seçici kurulda benimle birlikte çok kıymetli meslek büyüklerim bulunmaktaydı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sayın Turgay Olcayto, İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Hülya Yengin, Türkiye'nin en iyi fotoğrafçılarından olan; Milliyet Gazetesi Fotoğraf Editörü Sayın Ercan Arslan, İGD Başkan vekili Mustafa Dolu.

Juri tüm başvuruları inceleyerek en doğru kararı vermeye çalıştı. Şimdiden ödül alan meslektaşlarımı tebrik ediyorum ve inanıyorum ki bundan sonraki meslek hayatlarında bu ödüller önemli yer tutacaktır...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.