Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Pazar söyleşisinden notlarım

Pazar söyleşisinden notlarım

Geçtiğimiz haftaya noktayı CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin ile birlikte koyduk. Şahin ailesi ile gerçekleştirdiğimiz kahvaltıda Şahin ve ailesinin bilinmeyen yönlerini konuştuk, sohbet ettik. Sevinçlerini, üzüntülerini, anılarını, kaygılarını ve Şahin ailesine dair bir çok şeyi konuştuk. Röportajın görünen yüzünü okumuşsunuzdur elbette gazetemizde... Ama teşekkürlerimi sunmam gereken biri var. Sevgili Nurcan Şahin. Pazar günü bizi kahvaltı da bir araya getiren ve iki ayrı bölgenin mutfak kültürünü de bize sunan Nurcan Şahin harika bir masa hazırlamıştı. Sevgili Tuba, Tayfun ve Pınar da sohbeti ile ortama enfes bir tat kattı. Özetle bu lezzetli kahvaltı ve keyifli sohbetten dolayı Şahin ailesine kocaman bir teşekkür borcum var.
Ayrıca bu röportaj için gazetemizi tercih etmeleri, beni kırmamaları ve kapılarını bize açmaları, anılarını paylaşmaları beni onore etti. Şahin'in Kahramanmaraş'tan Silivri'ye uzanan öyküsünü konuştuk. Zaman zaman duygulandı anlatırken Şahin. Bir ara gözleri doldu.
Anılarını anlatırken bile tekrar tekrar yaşayabilecek kadar yürekli, duygusal bir adam Hüseyin Şahin. CHP İlçe Başkanlığı serüvenini, siyaset pahasına ailesinin yıpratılmasından duyduğu üzüntüyü, kırgınlıklarını mutluluklarını paylaştı.
Tuba'nın da en çok canını sıkan sanırım bu konuya karıştırılmış olmasıydı. Ama yine de neşesi yerindeydi. Tüm aile birbirine destek olmak için kararlıydı. Ve bu birlik beraberlik onların huzur atmosferini hep koruyor. Allah bu güzel ailenin saadetine gölge düşürmesin. Röportajın en eğlenceli kısmı da sanırım Tayfun'un Londra macerasıydı sanırım. Ayrıca röportaj esnasında öğrendim ki sevgili Hüseyin Şahin Galatasaraylı imiş. Bendeniz koyu bir Fenerbahçeli'yim. E hal böyle olunca zaman zaman Şahin ile aramızdaki şiddetli gerginliğin nedenini de çözmüş bulunuyorum. Daha da epey atışacağız sanırım bu nedenle...

Önceki ve Sonraki Yazılar
Fatma Sarıbıyık Yıldırım Arşivi