Esenyurt'ta Sular Durulmuyor

Esenyurt'ta Sular Durulmuyor
Geçtiğimiz günlerde CHP ile Esenyurt Belediyesi arasında ‘Kaçak inşaatlar ile ilgili bir tartışma yaşanmıştı. CHP’nin iddialarına Belediyeden cevap gecikmeden geldi. Şimdi de Esenyurt CHP ilçe Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Belediye Başkanı’na cevap verdi.
‘Geçtiğimiz günlerde Esenyurt Belediye Başkanlığının yaptığı usulsüzlükleri kamuoyuyla paylaşmak için basın açıklamaları yaptık. Bu açıklamaların ardından Esenyurt Belediye Başkanı yaptığı yanlışları örtbas etmek için Esenyurt’ ta ki kurum ve kuruluşları yanlış bilgilendirmeye başladı. Doğruyu öğrenmek maksadı ile Partimize gelen kişiler ve kurumların tamamına yakını açıklamalarımızı dinledikten sonra verilen bilgilerden tatmin olarak gittiler. Hatta ilgili kuruluşlarda yaratılmaya çalışılan bu kafa karışıklığını gidermek için Belediye Başkanıyla istediği ortamda, tarihte ve yerde bu konuyu tartışabileceğimizi söyledik. Belediye Başkanı tartışmaktan ve kamuoyunun gerçekleri öğrenmesinden korkmuş olacak ki bu teklifimizi nezaketsiz bir tavırla kabul etmedi.
Yaşanan bu olaylar esnasında ki diyalogların bir sonucu olarak Esenyurt’ta kimin AKP ile ne kadar organize olduğunu görme fırsatı bulduk. Bazı çevreler de, sudan sebeplerle beni hedef göstererek yıldırma ve gündemi değiştirmeye çalıştı. Şu da bilinmelidir ki, kim bu yapılan yanlışlıklara karşı duruşumuzu herhangi bir neden ile etkisizleştirmeye çalışır ise AKP ile işbirliğini deşifre etmiş demektir bunun başka bir anlamı yoktur.
Bu arada Esenyurt Belediye Başkanı bazı gazetelere yaptığı açıklamalarda haddini aşarak şahsıma ondan bir numara olmaz diye beyanda bulunmuştur. Benden bir numara olup olmayacağı konusunda fikir beyan etmesi Esenyurt Belediye Başkanının sorunu değildir haddi hiç değildir. Yine Basın mensuplarından sözlü olarak öğrendiğim kadarıyla Mevcut Belediye Başkanı bizim yaptığımız bu basın toplantılarından sonraki bir süreçte AKP Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada Kemal Deniz Bozkurt’tan bir cacık olmaz demiş. Toplantıda bulunan birkaç gazeteci ile konuştuğum da bunu doğruladılar fakat yazmaktan imtina ettiler, bu konu yazılı olarak gündeme gelmediği için dedikodu mahiyetinde olacağını düşündüğümden bugüne kadar bir açıklama yapma gereği duymadım. Fakat 2 Temmuz Sivas katliamı anma töreninden hemen önce Esenyurt’ta gazetecilik yapan arkadaşların tamamına yakının önünde Alternatif Doğuş Gazetesi sahibi Sayın Çetin Yılmaz bu konuyu tekrar gündeme getirince bir açıklama yapma zorunluluğu oluştu.
Tartışılanlar bu konular bir yana İyi bir cacık için en önemli malzeme içine doğradığınız hıyardır. Benim doğduğum topraklarda cesur yürekler yetişir ama iklim sert olduğu için isteseniz de hıyar yetişmez, ama çok iyi cacık yaptığımı da söylerler. Saygılarımla'

              Kemal Deniz Bozkurt
         CHP Esenyurt İlçe Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.