23 Haziran'da bayram var

23 Haziran'da bayram var
AK Parti adayı Binali Yıldırım, “İki bayram arasında da, 23 Haziran'da da bir bayram var. İstanbul'un bayramı var. Türkiye'de 16 yıldır yaptıklarımın çok daha güzelini bu güzel şehre yapmak için gayret edeceğim. İstanbul'un bayramını d
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım Haliç Kongre Merkezi'nde önce İstanbul Halk Ulaşım A.Ş'nin iftarına ardından ise Türkiye Ayakkabı Sektörü geleneksel iftar programına katıldı. İftarda, Yıldırım'a Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz ve partililer de eşlik etti. Binali Yıldırım, Haliç Kongre Merkezi'nde bulunan Özel Halk otobüsüne bindi. Sürücü koltuğuna oturan Yıldırım bir süre otobüsü inceledi. İftar programına geçen Yıldırım konuşmasına, “Bugün iftardan önce 5 tane halk otobüsü firmasının başkan ve yöneticileriyle, İETT ve belediye yetkilisi arkadaşlarımızla bir araya geldik. Sizlerin konularını görüştük" diyerek başladı.


Hak edişlerinizi alacaksınız

Yıldırım, “Otobüsçü Topal Dursun'un oğlu olarak bu mesleğin ne demek olduğunu iyi bilirim. Sorunları da iyi bilirim, çözümleri de iyi bilirim. Bugünki toplantının iki tane önemli müjdesi var. Bunlardan bir tanesi, sizin belediyeden alacağınız hak edişler. Onlar ödenecek. Onun kararı alındı. Arkadaşlarla görüştük inşallah önümüzdeki birkaç gün içerisinde ama mutlaka bayramdan önce bu paralarınızı alacaksınız. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. 23 Haziran seçimini İstanbul'un bayramı olduğunu vurgulayan Yıldırım, “Şimdi de bayramınızı tebrik ediyorum. Bayramınız mübarek olsun. Daha sonra da kurban bayramı var. İki bayram arasında da, 23 Haziran'da da bir bayram var. İstanbul'un bayramı var. İstanbul'un bayramını da hep beraber kutlamaya hazır mısınız" dedi.


Birçok hizmette bulundum

Haliç Kongre Merkezi'nde bulunan ikinci iftar programına geçen Binali Yıldırım buradaki konuşmasında, “Bir ülkenin kalkınması ve refahı için üretmek olmazsa olmazdır. Ekonominin lokomotifi üretmektir.16 yıl boyunca siyasette birçok hizmette bulundum. Milletvekili, bakan, başbakan, Meclis Başkanı, şimdi de 11 yaşında Binali olarak geldiğim ve küçük yaştaki Binali'yi Binali Yıldırım yapan bu güzel şehre hizmet etmek için bugün huzurunuzdayım. Nasip olursa, desteklerinizle Belediye Başkanı seçilirsem Türkiye'de 16 yıldır yaptıklarımın çok daha güzelini bu güzel şehre yapmak için gayret edeceğim" dedi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.