31 Mart'tan sonra Esenyurt'a bahar gelecek

31 Mart'tan sonra Esenyurt'a bahar gelecek
CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt’a yoğun ilgi:
Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt, gittiği her mahallede vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi gösterisiyle karşılanıyor.

Esenyurt’u sokak sokak, mahalle mahalle gezen Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt, Güzelyurt Mahallesi’nde esnaf ziyareti yaptı, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Belediye Başkan Adayı Bozkurt, gittiği her yerde olduğu gibi Güzelyurt Mahallesi’nde de halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

BİRİLERİ İÇİN DEĞİL HALKIN YARARI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Esnaflar ve vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde çok sayıda şikayet dinleyen Bozkurt, Esenyurt’un kötü yönetildiğine dikkat çekerek “Biz geldiğimizde birilerini zenginleştirmek için değil halkın yararı için çalışacağız. Evet, sorunlarımız çok ama çözümsüz değil. Esenyurt’un her renginin kendisini gördüğü bir yapı kuracağız. Birlikte eşit ve adil bir yönetim anlayışını Esenyurt’a hakim kılacağız” diye konuştu.

31 MART’TAN SONRA ESENYURT’A BAHAR GELECEK”

Çarpık yapılaşma ile ilçenin sorunlar yumağına döndüğünü belirten Bozkurt, “Esenyurt çok kötü yönetildi. Ranta dayalı çarpık yapılaşma birçok sorunu da beraberinde getirdi. Trafik, hava kirliliği, uyuşturucu bağımlılığı ve okul yetersizliği gibi çok fazla sorunumuz var. El ele verip hepsini çözeceğiz. Birlikte Esenyurt’u “Umudun Şehri” yapacağız. Size söz veriyorum, 31 Mart’tan sonra Esenyurt’a bahar gelecek” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.