381 partiliye plaket

381 partiliye plaket
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği gecede daha önceki dönemlerde partiye emeği geçenlere plaket verdi.
 CHP LİDERİNDEN EMEĞİ GEÇENLERE PLAKET

381 partiliye plaket

Fenerbahçe Divan Faruk Ilgaz  Tesisleri’nde düzenlenen gecede CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu bölgemizden bir çok CHP'li eski ve yeni belediye başkanları ile ilçe başkanlarının da aralarında bulunduğu 381 kişiye sırayla plaket verdi.

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile CHP'li belediye başkanları ve ilçe başkanları da katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, Milletvekillerini sert bir dille uyardı.Kılıçdaroğlu, Üniversitelerden, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, CHP içerisinde son dönemde yaşanan tartışmalardan, Suriye'deki iç savaşa kadar pek çok konuda sert açıklamalarda bulundu.

“Kısır Tartışmalardan vazgeçin”

Milletvekillerinin kısır tartışmalardan vazgeçmesini isteyen Kemal Kılıçdaroğlu Birbirlerinin açığını kollamak için fırsat arayan kişi asla CHP'li değildir. Hepimize düşen sorumluluklar var. Lüksümüz yok, ona göre hareket edeceğiz dedi.

Partililerin ayrım yapmaksızın herkesle kucaklaşmalarını isteyen Kemal Kılıçdaroğlu sözlerine şöyle devam etti Gücümüzü birleştireceğiz. Güney kuzey, doğu batı ayrımı yapmayacağız. Irkçılık bu partide olmamıştır, olmayacaktır. Bu ülkede yaşayan 74 milyonu aynı derecede yurtsever kabul ederiz biz. Kimsenin kimliğine, inancına müdahale etmeyiz, saygı gösteririz.  dedi.

Kılıçdaroğlu, İsrail Suriye'yi vurdu. Aradan üç gün geçti, hükümetin görüşü belli mi Bir şey söyledi mi Daha düne kadar Suriye bizim iç işimizdir diyen kişi Suriye bombalandı sesini çıkarmadı. Niye sesini çıkarmıyor Bu ülkenin başbakanı, dışişleri bakanı yok mu Daha düne kadar One Minute'le siyaset yaptın, şimdi birileri sana 'sus' mu dedi. Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı bu noktada olamaz şeklinde konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü  2013 yılındayız. Bütün sivil toplum kuruluşları, hatta ülkeler ve ülkeler üstü kuruluşların raporlarına bakın, bir de 12 Eylül döneminde yazılan gerçeklere bakın. Bugün Türkiye demokrasi açısından özgürlükler açısından ciddi ivme kaybeden bir ülkedir. Demokrasi eksikliği açıkça yer almaktadır. Eğer 30 yıldır bu ülkede terör sorunu çözülmemişse, CHP iktidarda olmadığı içindir. Eğer bizim sözümüz bizim raporlarımız zamanında dinlenseydi Türkiye bu noktaya gelmezdi. Değerli arkadaşlarım CHP her zaman barışı savundu. Hiçbir zaman savaştan yan politika gütmedi. Her zaman kardeşlikten yana politika üretti, dostluktan yana politika üretti. Değerli arkadaşlarım Türkiye'nin iyi yönetilmediğini en iyi CHP'liler biliyorlar dedi.



Büyükçekmece eski ilçe başkanları Ali Ulvi Gökbulak ve Dr Ali Şeker ile mevcut ilçe başkanı Dursun Tazegül de plaket alanlar arasındaydı...



Eski Silivri Belediye Başkanı Selami Değirmenci








Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan





Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum